Öneri 4K 2160P - FHD 1080P Gerçek Yüksek Kalite Dublaj Film Dizi Yerli Yabancı Hangi sitelerden izlenir?

Konular
1
1920x1080p yazıyor çoğu site ama bit çok düşük olduğu için 1080p film kalitesi 360p kalitesinde gerçek kalitede bi site bulamadım lakin eskiden fullhdfilmizlesene sitesi 4K 2160P kalite koyardı artık kimse koymuyor ben bulamadım. Dublajlı Film Dizi Yerli Yabancı Hangi sitelerden izlenir?

Eskiden 123 movies vardı kaliteli 1080p veriyordu halla varmı emin değilim baya virüslü site kopyası çıktı

forumda birçok konu açıldı. kodi-stremio-elementum vs. gibi Android kullanıcısı iseniz bu tür forum konularına bakın. Genelde tüm ıptv oynatıcıları ve Türkvod-Seyirtürk-sinemahd- vs. uygulamalar hd yayın yaparlar

1920x1080p yazıyor çoğu site ama bit çok düşük olduğu için 1080p film kalitesi 360p kalitesinde gerçek kalitede bi site bulamadım lakin eskiden fullhdfilmizlesene sitesi 4K 2160P kalite koyardı artık kimse koymuyor ben bulamadım. Dublajlı Film Dizi Yerli Yabancı Hangi sitelerden izlenir?
Sitelerde zor bence, genelde yüksek kalite bile indirseler, kaliteyi düşürüp yayınlıyorlar. Bunun tek yolu -bence- torrentlere aşina olmak, 100 GB film indirdiğimi bilirim (The Hobbit).

Son düzenleme:
123 movies siteyi actım güzel kaliteli görüntü mevcut ama alt yazılı izlerim derseniz tercihiniz olabilir

herkese teşekkür ederim. bu konuda hiç bilgim yok. kodi-stremio-elementum vb. sadece android de mi oluyor. windows pc de indirmeden yüksek kalite izlemenin bi yolu yok mu?

Kesinlikle stremio fakat dublaj ne yazıkki yok...
eskiden onuda denemiştim ama google film siteleri torrent de olan stremioda yoktu sanırım ücretli üyelik gerekiyomuş. çözemedim onu. dublajlı altyazılı tercih seçenekli yüksek kaliteli indirmeden izlemenin bi yolu olsa ücretlide olsa herkes alırdı bence

eskiden onuda denemiştim ama google film siteleri torrent de olan stremioda yoktu sanırım ücretli üyelik gerekiyomuş. çözemedim onu. dublajlı altyazılı tercih seçenekli yüksek kaliteli indirmeden izlemenin bi yolu olsa ücretlide olsa herkes alırdı bence
Senelerden beri kullanırım stremio yu hiç bulamadığı olmadı. ki torent dosyasını direk üstüne sürükleyince zaten otomatik açıyor.
eklentilerinzde eksik olabilir mi?

herkese teşekkür ederim. bu konuda hiç bilgim yok. kodi-stremio-elementum vb. sadece android de mi oluyor. windows pc de indirmeden yüksek kalite izlemenin bi yolu yok mu?
KODİ ve eklentileri windowsa da kurulur ama pc yüksek kaliteli donanıma sahipse 4k dolby vision dolby atmos vs donanım varsa izlersiniz, kısaca pc niz.ne veriyorsa o. Aşağı adresten kodi pc-android vs. mimarisi 32+64 vs hangisi uygunsa indirip kurulabilir.
yukarıda elementum nasıl kurulur anlatılır.
aşağıda ki adres ile de altyazı indirme nasıl kodiye eklenir

bütün bunları yaptığınızda arzu ettiğiniz film-dizilere ulaşabilirsiniz.
bu da:
Dünyada ki herşeyi izleme, kodiye eklendiğinde kodi görüntüsü değişir ve artık herşeyi orada görürsünüz. Dikkkatli olmakta yarar var her türlü yayın için şifre koruma vs. yapılmalı. Bunları kurmak kişilerin kendi iradesine kalmıştır risk kişilerin kendisine aittir.

KODİ ve eklentileri windowsa da kurulur ama pc yüksek kaliteli donanıma sahipse 4k dolby vision dolby atmos vs donanım varsa izlersiniz, kısaca pc niz.ne veriyorsa o. Aşağı adresten kodi pc-android vs. mimarisi 32+64 vs hangisi uygunsa indirip kurulabilir.
yukarıda elementum nasıl kurulur anlatılır.
aşağıda ki adres ile de altyazı indirme nasıl kodiye eklenir

bütün bunları yaptığınızda arzu ettiğiniz film-dizilere ulaşabilirsiniz.
bu da:
Dünyada ki herşeyi izleme, kodiye eklendiğinde kodi görüntüsü değişir ve artık herşeyi orada görürsünüz. Dikkkatli olmakta yarar var her türlü yayın için şifre koruma vs. yapılmalı. Bunları kurmak kişilerin kendi iradesine kalmıştır risk kişilerin kendisine aittir.
laptop çok eski ama TV 4K SMART DOLBY DTS VB. HERŞEY HEPSİ VAR TV hdmi ile bağlı çözünürlük ekran 4K 2160P (TV ANDROİD DEĞİL) stremio ile 4K kolay ve sorunsuz izleyebiliyorum. Sizin kodi yönteminiz nedir nasıldır hiç bilmiyorum. torrent sunuculardan stream akış mı yapıyo aynı mı sistem?

laptop çok eski ama TV 4K SMART DOLBY DTS VAR TV hdmi ile bağlı çözünürlük ekran 4K 2160P (TV ANDROİD DEĞİL) stremio ile 4K kolay ve sorunsuz izleyebiliyorum. Sizin kodi yönteminiz nedir nasıldır hiç bilmiyorum. torrent sunuculardan stream akış mı yapıyo aynı mı sistem?
stremio varsa tamam, kodi Dünyaca bilinen bir medya playerdir, çok seçenekli bir üründür. pc ye gösterdiğim yerlerde ki adreslerden yavaş kurup denemeler yapabilirsiniz, memnun kalırsanız, ekonominize göre bir android box alıp kullanma durumunuz olabilir.

Geri