Next Star Pro 4K Google TV logosunda kaldı.

gamze510

Üye
Puan 8
Çözümler 0
@gamze510
Cihaz dün akşam çalışıyordu yatmadan önce prizden çıkardım ve sabah tekrar taktığımda google tv logosunda takılı kaldı ana ekrana gelmiyor. Hard reset atmak için bunun recovery moduna nasıl girerim yoksa başka çözüm yöntemi var mıdır? Teşekkürler.

Konuyla bağımsız bu cihazdan alicaktim vazgectil dreamstar nova alicam

Ekli dosyalar

Eklediğim dosyyı, zıp den açın ve usb belleğe aktarıp, cıhazda enerji yokken belleği cıhaza takın.
Daha sonra cıhza enerji verin, ekranda ,
reset vs gıbi yazı bilgi geldiğine, belleği çıkarın.
Talımatları takip ederek sıfırlamayı yapın.
Bend aşılmama sorunu ile çok ugrasdım. Forumdan bir uyeye Nextstra ırması bu sıfırlama dosyasını vermiş, ordn almısdım. Bu arada, kumnda cıhazının pillerinide yenileyin..

Ekli dosyalar

merhabalar peki next 4k stick tv biliyorsunuz hiçbir girişi yok nasıl reset atabilirim. Google tv logosunda kaldı ama ekrana gelmiyor açılmıyor arayüz yani. cihaz açılıyor logoda kalıyor. yardımcı olursanız sevinirim .

merhabalar peki next 4k stick tv biliyorsunuz hiçbir girişi yok nasıl reset atabilirim. Google tv logosunda kaldı ama ekrana gelmiyor açılmıyor arayüz yani. cihaz açılıyor logoda kalıyor. yardımcı olursanız sevinirim .
Google TV Launcher'i kaldirdinizmi? Ben Mikrofon tusunu basip "Ayarlara gir" söyleyip sorunu cözmüstüm. Ben aslinda Procectivity kullaniyorum ve Stick ise orjinal Launcher'a gecmeye calismis tabiiki kaldirinca sorun oluyor.

Google TV Launcher'i kaldirdinizmi? Ben Mikrofon tusunu basip "Ayarlara gir" söyleyip sorunu cözmüstüm. Ben aslinda Procectivity kullaniyorum ve Stick ise orjinal Launcher'a gecmeye calismis tabiiki kaldirinca sorun oluyor.
yok Google launcher devre dışı olmuyor zaten projectivitiy launcher kurdum. güzeldir. varsayilan olarak onu seçtim. cihazı kapatıp açınca logoda kaldı. kumanda da çalışmıyor sürekli kırmızı ışık yanıyor eslesmiyor. Recovery moda nasıl girecem bilmiyorum ..

Kmanında pilini yenilemekle işe başlayın. Bende çok cebelleşdim zamanında. Ummadğım yerden," pili değiştir "uyarısı aldım. Pilleri yeniledim ve cihazımdan çok memnunum şimdi.

Ben Google yazısında kaldı diyorum sen pilleri değiştir diyorsun ne alaka ki piller sıfır zaten yeni. format atmam lazım Recovery Mode girmek için Bi yöntem olmalı bu cihaz çok boş beni deli etti 2 gündür.

Ben Google yazısında kaldı diyorum sen pilleri değiştir diyorsun ne alaka ki piller sıfır zaten yeni. format atmam lazım Recovery Mode girmek için Bi yöntem olmalı bu cihaz çok boş beni deli etti 2 gündür.
Arkadaş, bende aynı sorunu yaşadım uzun süre. Fabrıka ilede cebelleşdim. Gönderdim, normal diye iade ettiler.
İzmir deki başka bir serviin öönerisi işe pilleri yeniledim. normale döndü. Yaşadıklarımı burada da paylaşdım. İster dene ister unu..

benim de başıma geldi kendi çözümümü aktarayım belki birilerinin işine yarar.

google yazısı gidip kutunun ışığı kırmızıya dönünce ekran da kapanıyordu siyaha dönüyordu.

sonra kutunun ışığı kırmızı durumda iken kumandanın home ve geri tuşuna aynı anda basılı tuttum birkaç kez da basılı tutup bıraktım (hangisi işe yaradı bilmiyorum) kumandanın ışığı yanıp sönmeye başladı. sonra kutunun ışığı da yeşile döndü ve ekranda kumanda eşleştirme çıktı. kumandayı home geri tuşuna basılı tutarak eşleştirdikten sonra uygulamaların olduğu ana ekran çıktı ve problem düzeldi.

not: bu konuda yukarıda daha önce bahsedilen usb ile dosya yükleyip açılışta usb ile çalıştırma, next veya google yazısı varken home tuşuna basma vb. ben de işe yaramamıştı.

Genelde Box larda sağında solunda altında kürdan girecek kadar Hard reset deliği vardır varsa cihaz açıkken bir kürdan ile bir müddet baskı uyguladığında cihaz açılır delik yok ise cihazın içinde mutlaka koymuşlardır,benim Rock Tek Gx1 de başıma geldi cihazın içinde buldum.

Geri