kanka sen topa girme ortalık yeni sakinlediBox veya stick cihazda mı bu sorun var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
kanka sen topa girme ortalık yeni sakinlediBox veya stick cihazda mı bu sorun var
Yok hocam geliştirici kısmında ayar değişikliği yapmıştım sorun ordan kaynaklanmış etkinlikleri saklama kısmı açık kaldımı reklamlar döngüye giriyor kapanmıyorBox veya stick cihazda mı bu sorun var
Benlik sıkıntı yok dilersem modladığım sürümü paylaşırım admin tarafında gerekli mesaj verildi zatenkanka sen topa girme ortalık yeni sakinledi![]()
Telegram larınıza hiç girmedim ki, vede ablamın Telegramından da denedim girilmiyor, sizin Telegramınınız arızalıTelegrama giremeyenler engel yemiştir büyük ihtimal o yüzden girememiştir
Mod lu kullanmak isterim, sizin için sıkıntı yoksaBenlik sıkıntı yok dilersem modladığım sürümü paylaşırım admin tarafında gerekli mesaj verildi zaten![]()
K********************************************aArtık kullanmaya karar verdim ve modlu bir şekilde devam edeceğim teşekkürler.
Bak işine fazla konuşma modladım kullanıyorumK********************************************a Küfür editlenmiştir.
İnanır mısınız bilmem ama benim için hiç sıkıntı yokMod lu kullanmak isterim, sizin için sıkıntı yoksa
Üslup bozmadım abi nasıl konuşuluyosa hafifletilmiş hali ile cevap verdimSakin olalım lütfen.
@ardaguler mod kullananlarla ilgili gerekli uyarıyı yaptınız, lütfen üslup bozmayalım;
@patr0n bilgilendirmeye rağmen kullanmayı tercih ettiniz(paylaşmamak şartı ile), lütfen üslup bozmayalım.
Rica ederim.
Boxta1 Reklam çıkıyor sonrasında reklam yokGirişte reklam döngüsü yüzünden hiçbir şey izlenemiyor x dan kapatınca başka açılıyor devamlı problemi yaşayan var mı benden başka veya çözüm nedir ?
Uygulama güncellendikçe buradan paylaşıyoruz zaten.günaydın sabah açtım uygulamayı invest reklamını ızledım gayet guzel temiz bir reklam zaten başka da çıkmıyor bende sonrası bence bu konuda boşa zıtlaşmaya gerek yok ben telegram kullanmıyorum ama arkadaşların bir çogu telegramınıza giremiyomuş yani herkesi banladıysanız uygulamayı reklamlı olarak da kullanmaları zorlaşıyor içerden güncellemeyi en azından bozmazsanız iyi olur ve sürekli guncellemezseniz @patr0n arkadaşımız da kendisi zaten bu tip şeyleri yapabilen bir arkadaş ve zaten kendisi için yapıyor burda olmayan uygulamaları da bizler için yapıyor sonuçta bu uygulamaları burda olmayan kişiler de kullanıyor burda forumda ınsanlar bırbırıne yardımcı oluyor bence dostça kalp kırmadan gayet guzel çözulebilir bu konular
aynen ondan yana sorun yok zaten burda forum da amaç birbirimize yardımcı olup yapıcı olmak olmalı zaten soru soran arkadaşlarımıza konu ile ilgili ukalaca olmadan bılıyosak cevap vermeliyiz bazı konularda bakıyorum biri bir uygulama tavsiye edıyorum demek ki memnun hemen ordan o uygulama şöyle böyle yani bırak tavsiye eden ettiyse öteki arkadaş denesin veya sorsun nedne tavsıye edıyosun diye biri çıkıyor ordan o uygulamanın nesi iyi kısaca zevkler ve renkler tartışılmaz kırıcı olmadan yardımlaşalımUygulama güncellendikçe buradan paylaşıyoruz zaten.
Bak işine fazla konuşma modladım kullanıyorum
Bana bak sabrımı zorlama uygulama hakkında tek kelime etme asabımı bozmaGüncel apk drive içine de atılsın admini telegramdan at , apk drive içinde paylaşma bunlara rağmen sinetech yine de bişey demedi forumda yer verdi ama modlayana da yer var dedi insiyatife bıraktı bunu da unutmayalım teşekkürler iyi forumlar![]()
Allah Allah nesin sen öyle :d sabır zorlama asap bozma falan benim yaptığım bişey yok modladım kullanıyorum itirazın var ise tekrar güncelle ben yine modlar kullanırım sen paylaşmadığım için elini aç Allah a şükür et modlu uygulamayı kabullenmek varken arıza çıkartıyosun herkes reklamlı kullanmak istemiyo buna kimse mecbur da değil yeterince reklamsız kullanan üyen vardır kazanacağını onlardan kazan çok kişi sinetech kanalından öğrendi bırak onlar da reklamsız kullansın yemek yediğin kaba böyle yapman hoş mu ? Burada paylaşmayacağımı söyledim ama garantisini vermedim anlatabildim demi ?Bana bak sabrımı zorlama uygulama hakkında tek kelime etme asabımı bozma