android için harika bir equalizer programı: Wavelet

Arkadaşlar merhaba epey araştırma sonucu android cihazlar için harika bir program buldum.sizinle paylaşmak istedim.Tarafımdan denendi sorunsuz çalışıyor.
Önemli not : program aktifleşmezse ayarlardan eski mod kısmını aktif ediniz.
Simge resmi

Wavelet: Kulaklığa özel EQ​

Bu uygulama hakkında
Önemli: Wavelet'teki özellikler cihazınız ūzerinde bulunan sistem kitaplıklarına bağlıdır. Cihazların bazıları bu kitaplıklardan yoksundur. Sonuç olarak, tüm özellikler her cihazda kullanılamayabilir.

Kulaklık modelleri için 5000'den fazla önceden hesaplanmış optimizasyon ve birçok özelleştirilebilirlik seçeneği ile Wavelet, herhangi bir mobil ses cihazına mükemmel bir ektir.

Özellikleri:
OtomatikEq
• Kulaklıklarınızdan alabileceğiniz en iyi ses kalitesini sağlamak için tüm modeller ölçülmüş ve Harman hedefine göre dengelenmiştir.

9 bantlı Grafik Ekolayzer
• Eksik frekansları veya can sıkıcı ani artışları telafi edin.

Bas Arttırıcı (Tam paket)
• Baslara ekstra güç katın.

Yankı (Tam paket)
• Müzikğinize yankı efekti ekleyin.

Sanallaştırıcı (Tam paket)
• Müziğinize sanallaştırma efekti ekleyin.

Bas Yönetimi (Tam paket)
• Bas frekanslarından istenmeyen rezonansı kaldırın.

Limitleyici
• İstenmeyen hacim artışlarını ortadan kaldırın.

Kanal Dengesi
• Sol ve sağ kanal arasındaki dengeyi yeniden sağlar.
play store linki :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Full kırılmış ilaçlı sürüm linki :

Ekran görüntüleri:
Ekli dosyayı görüntüle 12391Ekli dosyayı görüntüle 12393Ekli dosyayı görüntüle 12394Ekli dosyayı görüntüle 12395Ekli dosyayı görüntüle 12396
Teşekkürler theperfectstrom

wavelet i paylaşan arkadaşa ilgilenmediği için çok telekkür ederim.müzikleri programın içine çekemiyorum nasıl yapacağım sormama rağmen hiçbir bilgi vermedi

wavelet i paylaşan arkadaşa ilgilenmediği için çok telekkür ederim.müzikleri programın içine çekemiyorum nasıl yapacağım sormama rağmen hiçbir bilgi vermedi
Sorunuzu alıntı yapıp cevap vermiş, iyi takip etmemişsiniz.

Konu içindeki mesaj 'android için harika bir equalizer programı: Wavelet'

evet vermişssiniz özür dilerim.ama nasıl çalışıyor ben bilmiyorum mesela hiç bir açıklama yapmamışssınız
ve resimli bür anlatım yapar mısınız nasıl kullanacağımıza dair

evet vermişssiniz özür dilerim.ama nasıl çalışıyor ben bilmiyorum mesela hiç bir açıklama yapmamışssınız
Konu benim değil , ben sadece sorunuzun cevaplandığını haber verdim size.
Bu bir equlizer , ben kullanmadım , bilmiyorum.
Bence ilk mesajı ve konuda yazılanları okuyun ,çözersiniz

Bu uygulama bir equalizer, player değil, müzik listelerine ulaşamazsınız bununla.
Bir de konu dışı, artık çoğu cihazın kendi uygulaması, o uygulamanın da kendi equilizerı var. İkisini aynı anda kullanmamak lazım, ben hiç kullanmıyorum zaten. Flat flat flat

Son düzenleme:
Gerekli açıklama konunun başında yapıldı.azcik Google amcaya sormayı denemenizi tavsiye ederim .konuyu kaç kişi beğendi ve olumlu dönüş yapıldı bu benim için yeterli.

Odyofil hocam eline koluna sağlık paylaşım için. Tv boxlar için de ''XEQ Equalizer & Bass Booster''ı tavsiye edebilirim izninle. Ses az çıkıyor diyen arkadaşlarımız deneyebilirler.

daha önce bu programı tvbox a kuramadım. "Kickpi" marka box. Bugün tekrar indirdim, deniycem.

mrb tv yada tv box için yardımcı program yada apk arıyorum mesela sinema modu film modu yada maç modu için hazır modlar olan evde sinema keyfini hem ses hemde görüntü yönünden bi uygulama yada apk var mı

@Mr_YAMYAM Sevgili ustam buna göz atmanı isterim...

@Mr_YAMYAM Sevgili ustam buna göz atmanı isterim...
Göz ve KAFA attım :p
Ancak kayda değer birşey bulamadım.
Bir yazılım ses kalitesini iyileştiremez. Sadece duyulabilir frekans bölgesinin kazancını değiştirebilir.
SURROUND efektler stereo sistemde kanallar arası faz ilişkisi ile ilgilidir.
Bu konuda SRS CİRCLE SURROUND söz sahibi idi.
PC lerde daha önce bu uygulama işletim sistemi dahilinde idi.

Elektronik olarak bu işlevi yerine getirebilmek bilgi gerektirir.

Kişisel duyum, hoparlörlere kadar donanım kalitesi ve ses akış (Bitstream) kalitesine bağlı olarak değişim gösterir.

EKLEME:
Basit ama kullanışlı bir uygulama olan AUDACIOUS programında bile bir çok ayar bulunuyor.
SYS.png
Önemli olan bu ayarların neler sağladığı.
Yüksek kalite, hatta CD formatı olan PCM (WAV) dosyaları bile kalite için fazlasıyla yeterlidir.
Ancak internet üzerinden verilen akışlardan bu kaliteyi yakalamak oldukça zordur.

Son düzenleme:
Göz ve KAFA attım :p
Ancak kayda değer birşey bulamadım.
Bir yazılım ses kalitesini iyileştiremez. Sadece duyulabilir frekans bölgesinin kazancını değiştirebilir.
SURROUND efektler stereo sistemde kanallar arası faz ilişkisi ile ilgilidir.
Bu konuda SRS CİRCLE SURROUND söz sahibi idi.
PC lerde daha önce bu uygulama işletim sistemi dahilinde idi.

Elektronik olarak bu işlevi yerine getirebilmek bilgi gerektirir.

Kişisel duyum, hoparlörlere kadar donanım kalitesi ve ses akış (Bitstream) kalitesine bağlı olarak değişim gösterir.

EKLEME:
Basit ama kullanışlı bir uygulama olan AUDACIOUS programında bile bir çok ayar bulunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 18621
Önemli olan bu ayarların neler sağladığı.
Yüksek kalite, hatta CD formatı olan PCM (WAV) dosyaları bile kalite için fazlasıyla yeterlidir.
Ancak internet üzerinden verilen akışlardan bu kaliteyi yakalamak oldukça zordur.
Değerli bilgiler için sonsuz teşekkürler...

ozelkikle tvboxlar cakma oldugu icin bir coj ses codecini desteklemiyor bu ses codeclerini destelete bilen varni mesela klavye indirdim normalde bende klavyede fare islemezdi bu apk sayesinde fare ile klavyeyi duzgun kullana biliyorum bunun gibi ses destekleyen varmi??

9-10 sene önce, farklı bir şikayet için gittiğim kbb uzmanı, hadi bir odyoya alalım dedi, sağ kulak %40, sol kulak %20 işitme kaybı çıktı, farkında bile değildim. Geçen sene itibariyle sağ %50 olmuş, işitme cihazına doğru gidiyoruz. Kayıp, tüm tonlarda da eşit değil, mesela sağ kulak bas sesleri neredeyse hiç duymuyor, bunu ancak sol kulaklığı çıkarınca fark ediyorsunuz. (Resimdeki örnekteki gibi) Her ikisi takılıyken sorun yok, muhtemelen beyin bir ayar çekip dengelemeye çalışıyor. Malum, göz derecesinee her iki göz arasında bariz fark olduğunda, hangi göz hangi mesafeyi daha iyi görüyorsa, beyin daha iyi görüşü olan gözü baskın/etkin göz olarak kullanıyor, belki kulakta da aynı şey var
Özetle, iyi ses duymak için iyi kulak da lazım. 20-30 yıl önce aldığım, dinlerken kendimden geçtiğim müzik setlerim halen elimde ama hiç tadı tuzu yok seslerinin. Önceki döneme göre kalite arayışını da bıraktım, airpods pro 2yi ilk çıktığında aldım, yedek Jbl flex tune. Airpods arıza yapınca 800 tl lik anker. Airpods garantiden değişti, bir kere test ettim, öyle duruyor, ankere devam. İlk ücretli android uygulamam poweamp, şimdi daha çok basitlik arıyorum. Sonynin walkman uygulaması işimi görüyor
Bir de şu watt olayını çözemedim gitti, elimde 2*10w ve 2*50w lık sony ve Pioneer midi/katlı müzik seti var, eşdeğer Bluetooth hoparlörlerden sanırım 4-5 kat daha fazla çıkış üretiyorlar, kağıt üstünde hepsi rms üstelik
1000124576.gif

eve geçtiğimde deneyeceğim. tv box'ın ses çıkışının az olmasından muzdariptim ben de :)

Odyofil hocam eline koluna sağlık paylaşım için. Tv boxlar için de ''XEQ Equalizer & Bass Booster''ı tavsiye edebilirim izninle. Ses az çıkıyor diyen arkadaşlarımız deneyebilirler.

Zaten yeni tv'lerde doğru düzgün hoparlçr koymadıkları için bu programlar bile kurtarmıyor artık. İlla diyorlar ki yanına bir ses sistemi alım. Satış oğku satış.

Geri