SpaceX
Paylaşımcı
Seçip seçmediğini bilemiyorum..Ben ultimate iptv loader kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.Teşekkür ederim kardeşim
Ama playerlar seçici galiba iptv# televizo m3uiptv
Açarken TV de Smarters Pro ve Ssiptv de baglanti yok diyor.
Seçip seçmediğini bilemiyorum..Ben ultimate iptv loader kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.Teşekkür ederim kardeşim
Ama playerlar seçici galiba iptv# televizo m3uiptv
Açarken TV de Smarters Pro ve Ssiptv de baglanti yok diyor.
Teşekkür ederimSeçip seçmediğini bilemiyorum..Ben ultimate iptv loader kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
Sizde nasıl 19500 kanal gözüküyor ben denedim 3 tane playerde 2413 görünüyorM3u İPTV ile yükledim ben 19500 Kanal görünüyor.filmlerde Kanal gibi gözüküyor.
evet dogru söylüyorsun.Sizde nasıl 19500 kanal gözüküyor ben denedim 3 tane playerde 2413 görünüyor
Kanal + film +diziSizde nasıl 19500 kanal gözüküyor ben denedim 3 tane playerde 2413 görünüyor
Adamsın.o kadar.Emeği geçen herkese teşekkürler aramakla bulunmaz.
Olabilir.icerik 30 bini aştığı için artık çalışmayankanallar için fazla uğraşamam .çalışanlarla devam.Vizon go kanallarının çoğu çalışmıyor
bunun apk değilde pc de kullanabileceğimiz varmıFasumeha bununla deneyinBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.. Bunu kullanın.
Microsoft Store’dan M3U IPTV uygulamasını almabunun apk değilde pc de kullanabileceğimiz varmı
Bana yollayabilirmisiniz linkini?Kanal + film +dizi
Link derken?Bana yollayabilirmisiniz linkini?
Microsoftun store unda iptv yazın çıkar.Bana yollayabilirmisiniz linkini?
İlk mesaja ekledim.windows için iptv.lisans isteyebilir.bunun apk değilde pc de kullanabileceğimiz varmı
19000 bin olan dizi+filmLink derken?
Bende tv box var sadece ona kurarım apk vs uygulamaMicrosoftun store unda iptv yazın çıkar.