Cloudstream eklenti siteleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Art arda mesaj atmak yasaktır. 15 ceza puanı aldınız. Bu ceza puanı 1 ay sonra silinecektir. 50 ceza puanı 3 gün, 75 ceza puanı 7 gün, 100 ceza puanı ise kalıcı bana yol açar.
dün dizipal ve dizipalorjinal siteleri seçebiliyordum
bugün cihazıma temiz kurulum için resetleyip tekrar kurulum yaptım ve kraptor ekledim.
dizipal ve dizipalorjinal aklememe rağmen seçeneklerde çıkmıyor
çözüm iletyen olursa sevinirim
Dizipal sitesi domain düzeltsin , o da düzelecek. Dizipal orjinal çalışıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260104_204647_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20260104_204647_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    165.5 KB · Görüntüleme: 125
Tecih edilen medya kısmında eksik seçim yapmış olabilir
Hemen oraya da bakayım teşekkürler aklıma gelmedi inşallah hallolur. Dizipalorijinal güzel bir yer çünkü her daim güncel tutuyor alıştık ona😊

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260107_201743_com.yandex.browser.jpg
    Screenshot_20260107_201743_com.yandex.browser.jpg
    371 KB · Görüntüleme: 142
ferox eklentimi

CloudStream depolarını m3u şekline nasıl çevirebiliriz yöntemi var mı ya da içerisindeki bir platformu örneğin : Anizium reposunu m3u çevirme gibi

Eklenti kısmına megaturk yazarak repolara ulaşabilirsiniz.

CloudStream'in yeni güncellemesinde, açılmayan veya çalışmayan depoların (repo) görüntülenmemesi ya da bu depoların tek bir havuzda toplanarak aktif olmayanların ayıklanması çok daha iyi olacaktır. Mevcut durumda, çalışmayan kaynaklar seçim ekranında gereksiz yer kaplıyor ve kullanıcı deneyimini olumsuz etkiliyor. Bu karmaşayı önlemek adına bir sorgulama mekanizması geliştirilerek sadece aktif çalışan depoların listelenmesi sağlanabilir.

CloudStream'in yeni güncellemesinde, açılmayan veya çalışmayan depoların (repo) görüntülenmemesi ya da bu depoların tek bir havuzda toplanarak aktif olmayanların ayıklanması çok daha iyi olacaktır. Mevcut durumda, çalışmayan kaynaklar seçim ekranında gereksiz yer kaplıyor ve kullanıcı deneyimini olumsuz etkiliyor. Bu karmaşayı önlemek adına bir sorgulama mekanizması geliştirilerek sadece aktif çalışan depoların listelenmesi sağlanabilir.
Çok bir kaynak kalmadı diye biliyorum ama yapılırsa iyi olur tabi ki.

Geri