Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Play store den lokke uygulamasını indir ve arama kısmına kool.to yaz ve giriş yapMi stick aldım 1 hafta önce falan maçları izlemek için de huhu.to sitesini öneren kişileri gördüm mi stickten nasıl girebilirim acaba brave indiremiyorum
Tarayıcıdan girdiğinde bazen o hatayı alabiliyorsun. Sanırım VPN ile alakalı ama geçici bir durum ve bütün kanallarda aynı hatayı vermiyor.This media couldnt loaded hatası alıyorum maalesef
evet dezor ilede giriliyor
Bende dezordan açıyorum kool.to üzerinden tarayıcıdan da play Store daki octohide vpn ile açılıyor united kingdom u seçerseniz ülke olarakMi stick aldım 1 hafta önce falan maçları izlemek için de huhu.to sitesini öneren kişileri gördüm mi stickten nasıl girebilirim acaba brave indiremiyorum
Dezor ne bu arada tarayicimidezor ile girdim ben
evet deneyin buyrunDezor ne bu arada tarayicimi
Vavoo rokkr gibi apkDezor ne bu arada tarayicimi
Kurdum ama bazı kanallar çalışmıyor playback failed hatası alıyorumÖneri - Butun bildiklerinizi unutun. Kodi Bee eklentisi. Mor paket icerir. VPN ile calisir ciahzına marketten kodi uygulamasını kur burada nasıl kuruldugu anlatılıyor bee eklentisi yerine bau bau vavoo eklentisini kur kodi ye
Hem bau bau hem de beeyi kurdumKurdum ama bazı kanallar çalışmıyor playback failed hatası alıyorum