Caner dereli
Üye
- Konular
- 0
OkKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
OkKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
ttps://goldvod.org/get.php?username=hpgdiscoo&password=123456&type=m3u_plus
İyi seyirler.eline sağlık dostum....
Hocam merhabaYENİ EKLENEN İÇERİKLER
30.12.2025 09:00
DİZİLER (6)
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
▸ Idol I S1E3
▸ Wizards Beyond Waverly Place S1E10
▸ Güller ve Günahlar S1E12
▸ Ben Leman S1E13
▸ Konuşanlar (Disney+) S1E14
▸ Egao no Taenai Shokuba desu. S1E13
Merhaba, şimdi kontrol ettim kaynak bulamadım bulabilirsem ekleyeceğim.Hocam merhaba
Öncelikle emeklerinize sağlık çok faydalı oldu.
Mümkünse PEACOCK network yayını
The Copenhagen Test
dizisini ekleme şansınız olur mu?
Cloudstream kraptorplus üzerinde var ama işe yarar mı bilmiyorum üstadMerhaba, şimdi kontrol ettim kaynak bulamadım bulabilirsem ekleyeceğim.
Merhaba, şimdi kontrol ettim kaynak bulamadım bulabilirsem ekleyeceğim.
bu konularda benim gibi yeni başlayan çok fazla cahil var ,televizo uygulamasında bunu nasıl kullanacağız anlatabilirseniz sevinirimXtream Codes API Destekli IPTV Projesi
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi sadece canlı yayınları indirir.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Üyelik Bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 9710
Film İçerik Sayısı: 22883
Dizi İçerik Sayısı: 6868
İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.
Kullanıcılar Tarafından Test Edilen Playerler
Android:
Windows:
- Televizo
- M3uIptv
- 9Xtream
- Iptv Extreme
- Ott Navigator
- Tivimate Player
Linux:
- SFVipPlayer
- Iptv Smarters Expert
- Open Player
3 tane yabancı dizi sitesi var kaynak olarak kullandığım onlarda yoktu yeni site için bot yapmam lazım.Cloudstream kraptorplus üzerinde var ama işe yarar mı bilmiyorum üstad
İyi seyirler m3u kullanıyorsanız normalde onda da kategori olarak ayrılmıştı.SAMSUNG tv de Smartone İptv ye yükledim katagorisiz de olsa gayet güzel çalışıyor ustam ellerine sağlık
Estağfurullah, sağ üstte çembere tıklayın ordan çalma listeleri, sağ üstte artıya basin yeni xtream codes liste seçin. Çıkan menu debu konularda benim gibi yeni başlayan çok fazla cahil var ,televizo uygulamasında bunu nasıl kullanacağız anlatabilirseniz sevinirim![]()
Destek olmasalarda en azından sunucuya saldırıp durmasalar o da yeter aslında. Sunucu süresi bitince proje sonlanacak devam ettirmeyecegim büyük ihtimal.Şu proje burada olan en iyi projelerden birisi ama işte tek kalmaman lazım yardım edenler destek olanlwr olması lazım dostum
Peki bir kaç sorum olacakDestek olmasalarda en azından sunucuya saldırıp durmasalar o da yeter aslında. Sunucu süresi bitince proje sonlanacak devam ettirmeyecegim büyük ihtimal.
Hayırlısı olsun inşallah kardeşim inşallah daha iyi ve güzel projelerin olacağına inanıyorum.Destek olmasalarda en azından sunucuya saldırıp durmasalar o da yeter aslında. Sunucu süresi bitince proje sonlanacak devam ettirmeyecegim büyük ihtimal.
Sayın mkyagcı tv box ta çalıştırdım sorunsuz izliyorum fakat sam****ng tv de nasıl yükledin biraz açıklarmısın..SAMSUNG tv de Smartone İptv ye yükledim katagorisiz de olsa gayet güzel çalışıyor ustam ellerine sağlık
Ellerine emeğine yüreğine sağlıkİyi seyirler.
Bu arada TRT 4K kanalını ekledim 1080p 50 fps olarak ulusal kanallarda birinci sırada.
Habibat tv ve film screen tv ekledim,farklı bir kaynak yayınlari buldum sinema, belgesel ve çocuk kategorilerine ekledim.
Karma listeyi tekrar ekledim.
Buna gerçekten üzüldüm hocam emeklerine sağlıkDestek olmasalarda en azından sunucuya saldırıp durmasalar o da yeter aslında. Sunucu süresi bitince proje sonlanacak devam ettirmeyecegim büyük ihtimal.
İlgin yeter hocam sağolasın3 tane yabancı dizi sitesi var kaynak olarak kullandığım onlarda yoktu yeni site için bot yapmam lazım.