Başın sağolsun Türkiyem🇹🇷 3 polis Şehitimiz var 😔

hayri paçcı

Paylaşımcı
Konular
84
Yalova'da DEAŞ operasyonunda çatışma! Bakan Yerlikaya: 3 polisimiz şehit oldu, 8 polis ve 1 bekçimiz yaralandı

Ekli dosyalar

• SaveTik.co_7589222974864182548-hd.mp4
    782.3 KB
İçimiz yanıyor, ateş düştüğü yeri yakar yine. Cennet mekanları olsun.

Hiç bir polis adam gibi eğitilmiyor. Klasik atış taliminden sonra tamam. Ondan sonra en ufak çatışmada şehit veriyoruz...
Öyle olduğunu zannetmiyorum ama çok akıllı ve atık olmaları gerekiyor. Askerliğimi doğu da yapmış ve yazın her günümü çatışmada operasyon yürütmüş biri olarak söylüyorum.

Öyle olduğunu zannetmiyorum ama çok akıllı ve atık olmaları gerekiyor. Askerliğimi doğu da yapmış ve yazın her günümü çatışmada operasyon yürütmüş biri olarak söylüyorum.

Hocam, rahmetli dedem Jandarma Albay'ı, babam askeri öğrenci onlar da diyor. Ayrıca Amerikalı Aynasız'ın röportajlarını dinlersen demek istediğimi anlarsın. En ufak bir çatışmada bile elleri ayaklarına dolanıyor polislerin. Kaç tane video çıkarttı bununla ilgili.

Hocam, rahmetli dedem Jandarma Albay'ı, babam askeri öğrenci onlar da diyor. Ayrıca Amerikalı Aynasız'ın röportajlarını dinlersen demek istediğimi anlarsın. En ufak bir çatışmada bile elleri ayaklarına dolanıyor polislerin. Kaç tane video çıkarttı bununla ilgili.
Bu dediğin bir kısım polisler olabilir ama bu ülkede kahraman olan polislerimiz de var unutma. Her polis veya asker cesur olamaz ama akıllı ve atik olmak zorundadır.

Geri