Çanak Antensiz Yayın Almak Mümkünmü

@neocan haklı. Adamlar algortima ve insan izleme potansiyelini çok iyi analiz ederek böyle videolarla dehşet para kazanıyorlar. YT algoritması sürekli değişse de dikkat ederseniz her daim en yukarıda hep bu tipler duruyor listelerde ve tavsiyelerde.

@nalınisyanı 'nı anlayamadım ama. İran ve Çin neden o listeye girdi birdenbire? Her iki ülke üzerinde de araştırmaları olan biri olarak bence yanlış fikir. Zaten iki ülkede de sosyal medyayı böyle rahatça kafanıza göre kullanmanıza imkan yok.

@neos11 üstad konusu gelmiişken bu çanak işini sen bilirsin. DM'den bir fikir versen de burayı bulandırmasak. Bir sorun var da.
Şimdi iran ın ve Çin in palavralarını burada yazmaya sayfalar yetmez bence internetten araştır.Ama yinede örnek olması açısından birkaç tane vereyim.Mesela İran ın Devrim Muhafızlarının genaralini öldürdüklerinde ABD yi yakıp yıkıcam küle çeviricem sizi dedi sonunda 2 tane boş çadır vurdu.Mesela yine Süper bir savaş uçağı yaptık dediler bir video çekmişler maket uçak içine pilot sığmıyor vs.. Çin e gelince en başta Doğu Türkistan da yalan propaganda üretiyor Google bile zamanında 1000 tane Çin menşeili siteyi palavara sıkıyorlar diye engellemişti.Zaten sahtekarlığın ana yurdu aldığın Çin mallarından belli oluyordur..Kısacası bunlar vb. haberler internette mevcut bana göre bu 3 ülke Palavranın bayrak taşıyanları.

Sadece bu video özelinde değil genel olarak söyledim ben.Şimdi iran ın ve Çin in palavralarını burada yazmaya sayfalar yetmez bence internetten araştır.Ama yinede örnek olması açısından birkaç tane vereyim.Mesela İran ın Devrim Muhafızlarının genaralini öldürdüklerinde ABD yi yakıp yıkıcam küle çeviricem sizi dedi sonunda 2 tane boş çadır vurdu.Mesela yine Süper bir savaş uçağı yaptık dediler bir video çekmişler maket uçak içine pilot sığmıyor vs.. Çin e gelince en başta Doğu Türkistan da yalan propaganda üretiyor Google bile zamanında 1000 tane Çin menşeili siteyi palavara sıkıyorlar diye engellemişti.Zaten sahtekarlığın ana yurdu aldığın Çin mallarından belli oluyordur..Kısacası bunlar vb. haberler internette mevcut bana göre bu 3 ülke Palavranın bayrak taşıyanları.

O durum ayrı. Ben Youtube olarak dedim. Zaten öyle gireyim çıkayım YT'a video koyayım diyebileceğin ülkeler değil çünkü. VPN ile bile kesiyor adamlar.

Bu şuna benziyor. Dükkan açmışsın, müşteri yok ama Mal satışı yapmaya çalışıyorsun. İyide Malı satın alacak biri yoksa, kime satacaksın. Ay güneş, doğu Batı, Kadın erkek vs vs... Her şey çift ve zıt Kutuplu yaratılmıştır...

Bu şuna benziyor. Dükkan açmışsın, müşteri yok ama Mal satışı yapmaya çalışıyorsun. İyide Malı satın alacak biri yoksa, kime satacaksın. Ay güneş, doğu Batı, Kadın erkek vs vs... Her şey çift ve zıt Kutuplu yaratılmıştır...

(y)

Alem zıttı ile kaim dir umutma

Bazı ülkeler veya şehirleri çanak kirliliği olmasın diye yüksek kuleler vasıtası ile telekominakasyon ile birlikte uydudan aldıkları yayınları şehirlere veriyorlar videolarda gördükleriniz bu yayınları alıp güya uydudan alıyormuş gibi gösteriyorlar belkide kendide farkında değildir uydudan alıyorum sanıyordur:) çünkü biraz tecrübem var, elembiler uydudan gelen sinyalleri direk almaz mutlaka çanağın bir noktasında toplayıp odaklanması gerekir!yani elembi yayını çanaktan alır.çanaklar sinyalleri rahat toplaması için çaplarının ölçüleride uyduların bize yakınlığı ile değişir.

Bazı ülkeler veya şehirleri çanak kirliliği olmasın diye yüksek kuleler vasıtası ile telekominakasyon ile birlikte uydudan aldıkları yayınları şehirlere veriyorlar videolarda gördükleriniz bu yayınları alıp güya uydudan alıyormuş gibi gösteriyorlar belkide kendide farkında değildir uydudan alıyorum sanıyordur:) çünkü biraz tecrübem var, elembiler uydudan gelen sinyalleri direk almaz mutlaka çanağın bir noktasında toplayıp odaklanması gerekir!yani elembi yayını çanaktan alır.çanaklar sinyalleri rahat toplaması için çaplarının ölçüleride uyduların bize yakınlığı ile değişir.
durum bundan ibaret diyorsunuz

Çanak kirliliği olmadan hatta tvlerdede desteği olan 2008 lerde yaygın olarak tvlerde yer alan dvb t teknolojisi basit bir anten ile wifi anteni gibi bir anten ile digital yayınları çanak antenle izliyormuş gibi izliyorsunuz. Çamlıca kulesi bunu destekliyor bu amaçla vericiler toplandı. Fakat sonuç yok. Nedenini bilmiyorum. Yurtdışındada yaygınlığı azaldı. İnternet platformları yaygınlaşması ile bu sektörü ayakta tutmak kar amacı vs ile illaki paralı internet platformlarına insanları itmek.

Zaten artık yapılarda merkezi sistemler var her odada ayrı bağlantı var internet hızlı bu böyle devam eder gibi.

Geri