Zincir Marketler Pazar Günü Kapalı mı Olacak?

Sizce pazar günü zincir marketler kapanmalı mı?

• Evet

• Hayır

• Farklı bir çalışma yapılabilir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
227
Türkiye’de milyonlarca tüketiciyi ve perakende sektörü çalışanını yakından ilgilendiren “zincir marketler pazar günü kapalı mı olacak?” sorusu son günlerde gündemin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. BİM, A101, ŞOK ve Migros gibi büyük market zincirleriyle ilgili olası düzenleme, hem çalışanlar hem de küçük esnaf açısından önemli bir tartışma başlattı.
Sizce pazar günü zincir marketler kapanmalı mı?

Ayrıntılar için Tıklayın..
1766905837224

Yani benim için farketmez. Mağaza müdürlerinin işine gelir. Milletin izniyle uğraşmak zorunda kalmaz. Çalışanlar hak yememiş olur. Bence onlar adına iyi olur.

Yani benim için farketmez. Mağaza müdürlerinin işine gelir. Milletin izniyle uğraşmak zorunda kalmaz. Çalışanlar hak yememiş olur. Bence onlar adına iyi olur.
Sanki daha çok küçük esnaf düşünülmüş gibi geldi bana.

Sanki daha çok küçük esnaf düşünülmüş gibi geldi bana.

Valla bu ülkede kimsenin kimseyi düşündüğünü sanmıyorum. Şahsen ben alışveriş yapacaksam, giderim Cumartesi günü alacaklarımı alırım. Küçük esnafın beni öpmesine ihtiyacım yok. 🤣

Küçük esnafdan asla alışveriş yapmam tüm kesimi demiyorum ama şark kurnazlığı yapıyorlar
Bence açıkçası şöyle yapabilirler
Atıyorum
Ben aksu sokakta oturuyorum diyelim
Aksu sokakta ve yanındaki sokakta kaç kırmızı market var 5 demi bir pazar birisi nöbetçi gibi çalışır geri kalan kapanır kaç sarı market var 5 oda aynı şekilde olur

Bu dedikodu ne zamandır var bu saatten sonra olsa ne olur küçük esnaf çoktan öldü başımız sağolsun.

Küçük esnaf artık bu marketler yav 😂 En büyük üçünün on bin den fazla marketi var 30-35+ bin kadar, bi o kadar da diğer marketler ve yerel marketleri sayarsak bu 20-30 bin de onlar etti mi, hangi küçük esnaf dürüst olarak buna dayanabilir 😎

Bu dedikodu ne zamandır var bu saatten sonra olsa ne olur küçük esnaf çoktan öldü başımız sağolsun.
Bırak üstad ben üzülmüyorum bazıları hariç
Çünkü adamlar tilkilik peşinde oluyorlar
Marketler de tilki de işte 😒😒

Bırak üstad ben üzülmüyorum bazıları hariç
Çünkü adamlar tilkilik peşinde oluyorlar
Marketler de tilki de işte 😒😒
Şahsen üzücü çünkü küçük esnaf ekonominin can damarıdır ayrıca birçok kişinin de iş imkanidir herkes okuyup bir kariyer sahibi olamaz olsa bile iş bulamaz ve herkes de işçi olmak zorunda değildir. Ticaret güzel bir şeydir aslında.

Valla bu ülkede kimsenin kimseyi düşündüğünü sanmıyorum. Şahsen ben alışveriş yapacaksam, giderim Cumartesi günü alacaklarımı alırım. Küçük esnafın beni öpmesine ihtiyacım yok. 🤣
Onlar da ona göre fiyat politikasını değiştirmesi lazım tabi.

Sence bu mümkün mü peki hocam? Yani bizim milletimiz deprem zamanı el fenerine bile zam yapan bir millet...
Yapar diyemiyorum ama bu olay olur da onlar birşeyleri değiştirmezse daha çok kaybeder

Yapar diyemiyorum ama bu olay olur da onlar birşeyleri değiştirmezse daha çok kaybeder

Şu zihniyetle kaybetmeye mahkumlar zaten. Bizim burada 3 tane market yanyana. 3 harflilerden değil. Birinde 15tl olan gofret ötekinde 23 tl falan. Yani kafayı yemişler artık ya.

İleri bir tarihe ertelenmiş diye yazdılar geçen gün

Geri