mibox üzerinde torrent istemci koşuyorsa, harici diskin ne şekilde biçimlendirilmiş olmasının önemi yok, neticede mibox'un kendi işletim sistemi uygulamalara depolama arayüzünü sağlar.üstad miboxa exfatlı hardisk eklersem torrent oraya iner mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
mibox üzerinde torrent istemci koşuyorsa, harici diskin ne şekilde biçimlendirilmiş olmasının önemi yok, neticede mibox'un kendi işletim sistemi uygulamalara depolama arayüzünü sağlar.üstad miboxa exfatlı hardisk eklersem torrent oraya iner mi ?
birara denemiştim harddiske yazmıyordu kendi belleğine yazıyordumibox üzerinde torrent istemci koşuyorsa, harici diskin ne şekilde biçimlendirilmiş olmasının önemi yok, neticede mibox'un kendi işletim sistemi uygulamalara depolama arayüzünü sağlar.
peki harici disk mibox'ta depolama alanı olarak tanımlı olup, torrent istemcisi de indirilenleri oraya yazması için ayarlımıydı?birara denemiştim harddiske yazmıyordu kendi belleğine yazıyordu
üstad oraya yazmaya izin verdiremedimpeki harici disk mibox'ta depolama alanı olarak tanımlı olup, torrent istemcisi de indirilenleri oraya yazması için ayarlımıydı?
bu arada, mibox'um yok ama, bazı boxlar harici disk belli bir süre kullanılmadığında otomatik olarak stand-by'a alabilir, gerektiğinde de bazen tekrar kullanıma alamıyor.
evet iner.üstad miboxa exfatlı hardisk eklersem torrent oraya iner mi ?
denediniz mi hocam bende olmamıştıevet iner.