IPTV durdurma/oynatma ileri/geri sarma

Konular
2
durdurma/oynatma ileri/geri sarma gibi özellikleri bulunan bir IPTV uygulaması var mıdır ne önerirsiniz?

durdurma/oynatma ileri/geri sarma gibi özellikleri bulunan bir IPTV uygulaması var mıdır ne önerirsiniz?
Bu iptv uygulamalarına özel bir şey değil oynattığı kanal bu hizmeti vermiyor ise bunu yapamazsınız? İptv ye girdiğiniz listede bu özellik olmalı uygulama ile alakası yok diye biliyorum.

Bu iptv uygulamalarına özel bir şey değil oynattığı kanal bu hizmeti vermiyor ise bunu yapamazsınız? İptv ye girdiğiniz listede bu özellik olmalı uygulama ile alakası yok diye biliyorum.

M3U IPTV Player ▶ ( Premium ) ➡➡ v3.0.9.4
aynı listeyi ekledim ve aynı kanalı açtım televizo ve tivimate uygulamalarında geri alamadım ama bu konudaki uygulamada geri alınabiliyor yayında geri gidebiliyorum alternatifler varsa deneyebilirim

aynen bu olay yüklediğiniz m3u listeleri ile alakalı ama yine de bazı programlarda bu özellik görünür olmayabiliyor yada videoyu oynatan player ile alakalı da olabiliyor, mesela M3U IPTV Player programında bu sarma durdurma olayı direkt görünmez OK tuşuna basıp aşağı ok yönüne basınca bu ayar açılır, Ultimate IPTV Playlist Loader 2.60 versiyonunu kullanıyorum onda kanal değiştirildiğinde alt tarafta o ayar görünüyor, birde XCIPTV var ayarlardan açıldığı zaman onda da görünüyor

Son düzenleme:
Canlı tv kanallarında liste sağlayıcı bu özelliği vermiyorsa uygulama yapamaz siz hangi içeriği bu uygulamada yaptınız?

m3u iptv playerda bu listeden trt1 kanalını açıyorum geri sarılabiliyor
aynı listeyi ve yine trt1 kanalını televizo ve tivimate uygulamalarında açıyorum geri saramıyorum

Verdiğiniz global listesi
Tivimate de harici oynatıcı aç ile işaretleyince geri alınabiliyor. Teşekkürler.

Geri