Yanlışlıkla Milyonlarca Şarkısını Silerek Kendini Bitiren, Bir Zamanların Meşhur Platformu MySpace’e Ne Oldu?

remixtik

Paylaşımcı
Konular
229
MySpace, 2000’lerin ortasında Facebook’tan önce dünyanın en büyük sosyal medya ve müzik platformuydu. Bağımsız müzisyenler için önemli bir vitrin olsa da, karmaşık yapısı, yoğun reklamlar ve kötü yönetim nedeniyle kullanıcılarını Facebook’a kaptırdı. 2018’de sunucu taşıma sırasında 2003–2015 arasında yüklenen 50 milyondan fazla şarkı ve içerik yanlışlıkla silindi ve geri getirilemedi. Bu olay, dijital müzik tarihindeki en büyük veri kayıplarından biri olarak görülüyor. Bugün MySpace hâlâ var ama etkisiz, boş bir platformdan ibaret.

Keşke geri gelse

Lastfm gibi o da çürüdü gitti. Lastfm de dinlenme saatimiz yüksek olsun da havalı olalım diye müziği açıp bilgisayarö açık bırakırdık geceleri. Myspace'den Lastfm e zıpladım kusura bakma. 🤣

Lastfm gibi o da çürüdü gitti. Lastfm de dinlenme saatimiz yüksek olsun da havalı olalım diye müziği açıp bilgisayarö açık bırakırdık geceleri. Myspace'den Lastfm e zıpladım kusura bakma. 🤣
Lastfm bende fazla yok zihnimde 😀

Konuyla direkt ilgisi yok ama yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim, Winamp vardı bi de bir zamanlar hâlâ var mı acaba Vlc çıktı Winamp bozuldu mu 😁

Geri