Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet arkadaşlar yakında bu türden tv boxlar görürsek hiç şaşırmayalım.
Ayrıntılar video da...
Aslında ayrıntıları öğrenip perte çıkan telefonlardan böyle bir şey yapılabilir. Elemanın söylediğine göre cihazda Samsung Z-fold anakart var. Uğraşılır mı, uğraşılır valla. Adam 8k60 video izliyor.tuzlu olur hocam pek yanasan olmaz diye düşünüyorum
toplama bilgisayar mantigi ile merakli isten anlayanlar icin zimba gibi isler çıkar tabiAslında ayrıntıları öğrenip perte çıkan telefonlardan böyle bir şey yapılabilir. Elemanın söylediğine göre cihazda Samsung Z-fold anakart var. Uğraşılır mı, uğraşılır valla.
Pardon anakart z-flip 5 miş. Telefonun kendisini 36.000 liraya satıyorlar.toplama bilgisayar mantigi ile merakli isten anlayanlar icin zimba gibi isler çıkar tabi![]()
Adam mouse bağlamış pc gibi kullanıyor üstad. Benim aklıma yattı şahsen.Cihazı Samsung Box diye satsalar yedirirsin. Onun giriş kısmı sıkıntılı olur type c'dan çokyacılıyı ile çözülür. Komple Samsung olmuş. Mantıklı mı mantıklı? Lisanslı mı lisanslı? Sim kart derdi olmadığı için kullan babam kullan. Üstüne ısınma da minimize olur. Kim yapmayı akıl ettiyse tebrik ediyorum. Lisanslı port android. Hem box hem bilgisayar aslında.
Pardon anakart z-flip 5 miş. Telefonun kendisini 36.000 liraya satıyorlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Reis Çin'de hurdaya çıkmış anakart/işlemcileri kilo ile satıyorlar. Bunun maliyeti çok olacağını sanmıyorum. Elemanın telegram hesabına ulaşamıyorum, ulaşsam soracağım fiyat mevzusunu. Cihazda eksik olan tek şey ethernet portu.Kargo iptal![]()
Reis bunu kesinlikle yapmalısın .Elimdeki imei problemi olan oppo reno2 z yi böyle bir cihaza çevirme fikri lütfen çık aklımdan...![]()
Bildiğin mini canavar pc, üstüne lisanslı box. Suyundan da koy derler adama.Adam mouse bağlamış pc gibi kullanıyor üstad. Benim aklıma yattı şahsen.
Derdin etherhet portu olsun. Bana Z-Flip midir nedir telefonun ana kart diagram şemasını bul. Entegre latından tek tek hat çekip RJ45 Dişiyi dışarı çıkarması bendenReis Çin'de hurdaya çıkmış anakart/işlemcileri kilo ile satıyorlar. Bunun maliyeti çok olacağını sanmıyorum. Elemanın telegram hesabına ulaşamıyorum, ulaşsam soracağım fiyat mevzusunu. Cihazda eksik olan tek şey ethernet portu.
İlginç olan bir durum yok hocam. Birazcık telefon bilgisi olan birisi, üreticilerin gerek donanım, gerek kodlama, gerek standartlar açısından bu isimleri verdiğini bilir. Yani; USA, EU, MİDDLE EAST,,İNDİA,CN.. Bunların ne önemi var ki .? Adam daha ne detay versin. Anakart ta muhtemelen Çin'de üretilmiş, portlar çoğaltılmış, hdmı çıkışı verilmiş, tv boxtan hallice miss gibi cihaz olmuş.katlanır telefonun özelliklerinin gösterildiği bir box ve arkadaş çinden geliyor diyor üretim samsung modeli USA diyor ilginç bir durum,
çok fazla detay olmayan bir video yayınlanmış.
IMEI sorunu mu dedi birisi?Elimdeki imei problemi olan oppo reno2 z yi böyle bir cihaza çevirme fikri lütfen çık aklımdan...![]()