0(zero) Facebook hatırlayanlar

remixtik

Paylaşımcı
Konular
221
Bir zamanlar bu vardı ne çabuk unuttuk. ah fakirlik! neleri keşfettirmiş bize... 😅bedava facebook'a girerdik lise sıralarının altındaki telefonlarımızdan.
o zamanlar büyük nimetti bu. telefonunuzda internet olmasa bile facebooka girebiliyordunuz fakat görseller açılmıyordu sadece yazılar görünüyor ve mesaj kısmı kullanılabiliyordu e o zamanlar bol sms li internetli paketler de pek yaygın değil. internet de sadece evimde vardı sms hakkım bittiğinde dışardaysam eğer arkadaşımla bunu kullanarak konuşuyordum. zamanında çok yardımcı oldun 0.facebook huzur içinde uyu.
Bazı kaynaklarda diğer ülkelerden erişilebilir olduğu operatör desteğine göre durumun değiştiği belirtilse de ülkemizde şu anda 0.facebook'a girmek istediğinizde normal Facebook sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Yani eskisi gibi internetsiz Facebook deneyimi sunulmuyor.

Hatırlayanlar hadi yoruma

Ekli dosyalar

• 0-facebook-com_121058.jpg
    0-facebook-com_121058.jpg
    39.5 KB · Görüntüleme: 18
Bir zamanlar bu vardı ne çabuk unuttuk. ah fakirlik! neleri keşfettirmiş bize... 😅bedava facebook'a girerdik lise sıralarının altındaki telefonlarımızdan.
o zamanlar büyük nimetti bu. telefonunuzda internet olmasa bile facebooka girebiliyordunuz fakat görseller açılmıyordu sadece yazılar görünüyor ve mesaj kısmı kullanılabiliyordu e o zamanlar bol sms li internetli paketler de pek yaygın değil. internet de sadece evimde vardı sms hakkım bittiğinde dışardaysam eğer arkadaşımla bunu kullanarak konuşuyordum. zamanında çok yardımcı oldun 0.facebook huzur içinde uyu.
Bazı kaynaklarda diğer ülkelerden erişilebilir olduğu operatör desteğine göre durumun değiştiği belirtilse de ülkemizde şu anda 0.facebook'a girmek istediğinizde normal Facebook sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Yani eskisi gibi internetsiz Facebook deneyimi sunulmuyor.

Hatırlayanlar hadi yoruma
o host sayesinde bedeva internete de giriyorduk youtube vs hepsi yandex opera handler modlu apklar yuklerdik 0.facebook.com yazardik host yerine internetsiz gezerdik google da filan

Komşumuzun oğlu kanka telefonlar facebooka girebiliyormuş artık hemde ücretsiz dediğinde yaşadığım şoktur 0.facebook. Başta inanmayıp sonra gözlerimle görünce yüzümde gülümseme oluşturan bir olaydı vay be gerçekten yaşlandığımı fark ettim

Buna benimde yaşım yetiyor bende kullandım hatta yukarıda anlatılan metotlar ile normal internete dahi çıkıyordum.😅

Opera browser da ücretsiz internet vardı
Çat pat hatırlıyor gibiyim ama tam emin değilim 0.facebook bana daha ilgi çekici geldiği için aklımda kalmış ayrıca o zamanlar ilk kız arkadaşımla oradan konuşuyordum orta 1e gidiyordum yaşım 12'ydi.😅

Çat pat hatırlıyor gibiyim ama tam emin değilim 0.facebook bana daha ilgi çekici geldiği için aklımda kalmış ayrıca o zamanlar ilk kız arkadaşımla oradan konuşuyordum orta 1e gidiyordum yaşım 12'ydi.😅
O zaman ne güzeldi e buddy vardı hatırlar mısın bilmiyorum

O zaman ne güzeldi e buddy vardı hatırlar mısın bilmiyorum
Ona galiba yaşım yetmiyor.. Ne olduğu hakkında fikrim yok. Gidip belki biliyorumdur diye googledan baktım e buddy yazdım motosiklet çıktı.

ne cok kullandım resimsizdi ama güzeldi 0.facebook

Facebook ne ki ICQ nun mIRC ın ilkel versiyonları yanında 😂

Geri