Graveworm
Paylaşımcı
- Konular
- 27
Dostlar, ağabeylerim, kardeşlerim, modlar ve sevgili adminim selamlar. Forumda neredeyse 1 ayımı geride bırakacağım. Ömrü forumlarda geçmiş biri olarak, naçizane bir kaç tavsiye vermek isterim. Böylelikle hem sitede aktiflik artar, hem çeşitlilik olur.
️ Burası bir teknoloji forumu olmasına rağmen, neredeyse sadece IPTV ile ilgili paylaşımlar oluyor. Yani forumun kimliği eksik kalmış.
️ Yeni gelen kullanıcılara otomatik olarak kurallar bölümü gönderilebilir. (Gönderiliyorsa burayı atlayın.)
️ Neredeyse hiç konu açılmamış bir sürü başlık ve alt başlıklar var. Buralara insanlar yönlendirilmeli/görevlendirilmeli ve oraların da aktif olması sağlanmalı.
️ Açılacak konu başlıklarının SEO'ya uygun olarak seçilmesi gerekmektedir.
SEO, Search Engine Optimization kelimelerinin kısaltmasıdır ve Türkçe karşılığı Arama Motoru Optimizasyonudur. Kısaca, bir web sitesinin Google, Bing gibi arama motorlarında organik (ücretli olmayan) arama sonuçlarında daha üst sıralarda görünmesini sağlamak için yapılan çalışmaların tümüdür.
️ Mini ödüller verilebilir. Tamamen atıyorum konusuna en fazla mesaj alana 1 aylık rozet, en fazla mesaj atana 1 aylık rozet, en fazla beğeni alana 1 aylık rozet gibi kullanıcıları gaza getirecek yenilikler düşünülebilir.
️ Belki sevgili adminimizin incelediği ürünlerden biri çekiliş ile verilmeli ve Youtube'da duyuru yapılmalı. Çekilişe de forumda en az 10-15 mesajı olanlar katılmalı gibi şartlar konulmalı.
Beni yanlış anlamayın; burayı çok sevdim ve ilerlemesini istiyorum. Elimden geleni de yapmaya hazırım açıkçası. Eğer başka fikirleri olan varsa lütfen yazsın.
SEO, Search Engine Optimization kelimelerinin kısaltmasıdır ve Türkçe karşılığı Arama Motoru Optimizasyonudur. Kısaca, bir web sitesinin Google, Bing gibi arama motorlarında organik (ücretli olmayan) arama sonuçlarında daha üst sıralarda görünmesini sağlamak için yapılan çalışmaların tümüdür.
Beni yanlış anlamayın; burayı çok sevdim ve ilerlemesini istiyorum. Elimden geleni de yapmaya hazırım açıkçası. Eğer başka fikirleri olan varsa lütfen yazsın.