Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
basit bir yöntem tarif edeyim canlı yayın linkini kopyala vcl player ile ortam menüsünden ağ yayın akışı aç yapıştır oraya oynat tekrar ortam menüsünden oynatma listesini kaydet de zaten m3u olarak kaydedecekCanlı tv sitelerinden (youtube veya başka sitelerden) m3u dosyası hazırlamak istiyorum ancak url lerini alamıyorum. Nasıl yapabiliriz? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Tesekkurler
Çok doğru ve basit bir yöntem. Yine de yayın adresi değişince (canlı yayın olduğu için muhtemeldir) kalıcı bağlantınız yayını vermemeye başlar.basit bir yöntem tarif edeyim canlı yayın linkini kopyala vcl player ile ortam menüsünden ağ yayın akışı aç yapıştır oraya oynat tekrar ortam menüsünden oynatma listesini kaydet de zaten m3u olarak kaydedecek
Bshsettiğiniz yayınlar sabit ise yani YouTube dışındakiler ise @haruns 'un dediği gibi alırsanız olabilir.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Ben kendimce bir liste hazırladım. Tabi forumdaki verilen m3u dosyalarından yaptım ama ekoturk a para gibi kanalların url lerini alamamıştım internetten. Eğer hazırlayabilirsem forumda da paylaşmak isterim.
Bshsettiğiniz yayınlar sabit ise yani YouTube dışındakiler ise @haruns 'un dediği gibi alırsanız olabilir.
Hocam sana zahmet elinde direk iptv ye yazacağım yerel kanalların olduğu m3u var mı sadece türksat yeter kanalları ve sürekli güncel olan tv olarakBshsettiğiniz yayınlar sabit ise yani YouTube dışındakiler ise @haruns 'un dediği gibi alırsanız olabilir.
Şimdiye kadar değişmediği için yayınları yani açılabildiği için bir tane verebilirim ama URL olarak verebilirim ekleyip tüm kanallar içerisinden tr ulusal başlığından izleyebilir ya da dosya olarak verebilirim kendiniz içinden tr kanallarını ayıklayıp kullanırsınız.Hocam sana zahmet elinde direk iptv ye yazacağım yerel kanalların olduğu m3u var mı sadece türksat yeter kanalları ve sürekli güncel olan tv olarak
Benim tke bildiğim urlu yazıp kanal listesi gelmesi onu biliyorum özel paket va değiş sadece türk kanalları yani yasak olamayan ulusal uyduŞimdiye kadar değişmediği için yayınları yani açılabildiği için bir tane verebilirim ama URL olarak verebilirim ekleyip tüm kanallar içerisinden tr ulusal başlığından izleyebilir ya da dosya olarak verebilirim kendiniz içinden tr kanallarını ayıklayıp kullanırsınız.
Hangisini istersiniz?
Not: Konu sahibinin konusunu baltalamayalım. Başka başlık açın lütfen. Ben başta fark edemedim durumu.
Elbette. Sadece başka bir zaman arama ile konu bulunduğunda okunurken "nereden nereye gelmiş" durumuna düşmemesi içindi. Paylaşayım madem.Hocam konuyu açtım ama herkes faydalansın. Elinizdeki den bizde faydalanabiliriz.
Sizin istediğiniz gibi pek kolay olmuyor. Genelde URL adresleri içerisinde farklı alternatifler de olsun diye yabancı kanallar ekleniyor. O şekilde olmayan istiyorsanız forumda arayıp bulabileceğiniz bir çok uygulama var üstelik geliştiricileri eksik kanal olduğunda ekleyip yardımcı da oluyorlar. Fanatik tv, puu tv, gölge tv gibi kendi başlıkları bile var.Benim tke bildiğim urlu yazıp kanal listesi gelmesi onu biliyorum özel paket va değiş sadece türk kanalları yani yasak olamayan ulusal uydu
Sayın adam gibi adam şimdi gördüm hemen yapiyorum bildirim gelmemiş allah razı olsun senden dua aldınElbette. Sadece başka bir zaman arama ile konu bulunduğunda okunurken "nereden nereye gelmiş" durumuna düşmemesi içindi. Paylaşayım madem.
Sizin istediğiniz gibi pek kolay olmuyor. Genelde URL adresleri içerisinde farklı alternatifler de olsun diye yabancı kanallar ekleniyor. O şekilde olmayan istiyorsanız forumda arayıp bulabileceğiniz bir çok uygulama var üstelik geliştiricileri eksik kanal olduğunda ekleyip yardımcı da oluyorlar. Fanatik tv, puu tv, gölge tv gibi kendi başlıkları bile var.
Yine de sizin için bende çalışan bir M3U listesini ve içinde yer alan sadece Türkiye kanalları (Ulusal, Yerel, Haber) gibi kategorilerde düzenleyerek kendi drive adresime yükledim.
Spor kanallarından bahsetmediğiniz için onları dahil etmedim, yani mor ve diğer ücretli olanları.
Kısa URL olarak da kaydettim ki rahatça ekleyebilesiniz. (Araya iki tane dini kanal da karışmış, fazladan kopyalanmıştır. Söylemediğiniz için onları eklememiştim normalde)
İlerde çalışmazlarsa benden dolayı değildir bilesiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Televizo ile test ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 1657
Rica ederim ve teşekkürler.Sayın adam gibi adam şimdi gördüm hemen yapiyorum bildirim gelmemiş allah razı olsun senden dua aldın
Sayın adam gibi adam şimdi gördüm hemen yapiyorum bildirim gelmemiş allah razı olsun senden dua aldın
reis soruneuz oldu büyük dertten kurtartdım eğer giderse güncellenir mi bunlar reisimElbette. Sadece başka bir zaman arama ile konu bulunduğunda okunurken "nereden nereye gelmiş" durumuna düşmemesi içindi. Paylaşayım madem.
Sizin istediğiniz gibi pek kolay olmuyor. Genelde URL adresleri içerisinde farklı alternatifler de olsun diye yabancı kanallar ekleniyor. O şekilde olmayan istiyorsanız forumda arayıp bulabileceğiniz bir çok uygulama var üstelik geliştiricileri eksik kanal olduğunda ekleyip yardımcı da oluyorlar. Fanatik tv, puu tv, gölge tv gibi kendi başlıkları bile var.
Yine de sizin için bende çalışan bir M3U listesini ve içinde yer alan sadece Türkiye kanalları (Ulusal, Yerel, Haber) gibi kategorilerde düzenleyerek kendi drive adresime yükledim.
Spor kanallarından bahsetmediğiniz için onları dahil etmedim, yani mor ve diğer ücretli olanları.
Kısa URL olarak da kaydettim ki rahatça ekleyebilesiniz. (Araya iki tane dini kanal da karışmış, fazladan kopyalanmıştır. Söylemediğiniz için onları eklememiştim normalde)
İlerde çalışmazlarsa benden dolayı değildir bilesiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Televizo ile test ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 1657
Olur da tümden giderse elimden geliyorsa alternatif hazırlamaya çalışırım yine farklı listelerden çalışır halde bulabilirsem.reis soruneuz oldu büyük dertten kurtartdım eğer giderse güncellenir mi bunlar reisim
Reisim sen adamsın ben diğerleri gibi mor pamettir özel kanallardır vs vs değil bana attıgım liste oldıkça yeterli ve emeğine sağlım süper 7/24 tv izliyoruz ailecek ip tv güzel reklamskz oluyor , Allah razıcolsun umarıö hiç kopmaz koparsa bu tarz az kanalları liste atarsan bana kafidir saygılar selamlarOlur da tümden giderse elimden geliyorsa alternatif hazırlamaya çalışırım yine farklı listelerden çalışır halde bulabilirsem.
Siz o arada en azından kendisi her gün kontrol edip düzenlediği için @Memetcandal 'ın kendi konusunda yayınladığı liste adreslerini de bulundurun uygulamanızda. Bu liste giderse bir anda yayınsız kalmayın diye.
Yeni liste hazırlıyordu, umarım halletmiştir.
Elimden geliyorsa yaparım tabi ki. Siz yine de sadece buna güvenmeyip özellikle dediğim gibi sürekli kendi yaptıkları listeleri güncelleyenleri takipte kalın.Reisim sen adamsın ben diğerleri gibi mor pamettir özel kanallardır vs vs değil bana attıgım liste oldıkça yeterli ve emeğine sağlım süper 7/24 tv izliyoruz ailecek ip tv güzel reklamskz oluyor , Allah razıcolsun umarıö hiç kopmaz koparsa bu tarz az kanalları liste atarsan bana kafidir saygılar selamlar
Teşekkür ederim reis hayırlı geceler yine sorun olursa sana sorarım , müsait olduğunda tek tük cevsp versen yeterli varlıgın yeterElimden geliyorsa yaparım tabi ki. Siz yine de sadece buna güvenmeyip özellikle dediğim gibi sürekli kendi yaptıkları listeleri güncelleyenleri takipte kalın.
Herkes profesyonel değil ama kendisi için birşeyler yaparken paylaşmayı eksik etmiyorlar.
Size de hayırlı geceler. Güle güle.Teşekkür ederim reis hayırlı geceler yine sorun olursa sana sorarım , müsait olduğunda tek tük cevsp versen yeterli varlıgın yeter