Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yoo ben görmedim nerde dedinBir kehanet daha gerçekleşti![]()
Yoo ben görmedim nerde dedin![]()
tivibuda yayina devam edecek miKaynak D Smart sitesi
Çok sevdiğim bir kanaldı yazık oldu![]()
Yoo ben görmedim nerde dedin![]()
Yani bilemiyorumtivibuda yayina devam edecek mi
Evet bütün platformlardan çekiliyor çünkü Türkiye yayınları demiş sadece D-Smart değil yani.Yani bilemiyorum
Yazılan o
Sadece D-Smart için mi geçerli yoksa tümü mi bilmiyorum
Benim sürekli takip ettiğim ve de sevdiğim bir kanal ama benim için bu son değil zira UK ve USA yayınları devam ediyor saatleri bize uymuyor ama elimden geldiğince takip ediyorum.Kaynak D Smart sitesi
Çok sevdiğim bir kanaldı yazık oldu![]()
Umarım TLC ve dmax de kapanır kapansınBenim sürekli takip ettiğim ve de sevdiğim bir kanal ama benim için bu son değil zira UK ve USA yayınları devam ediyor saatleri bize uymuyor ama elimden geldiğince takip ediyorum.
Onlar aynı grubun değiller o yüzden onlar gitmez A&E Television Networks ait bu kanal. Bu arada TLC açılımı Travel and Living Channel, D-max ise Discovery MAX demek.Umarım TLC ve dmax de kapanır kapansın
History gitti onlarda gitsin
1.5 haftaya görürüzyapay zekaya sordum tamamen kapanmadı diyor
-------------------------------------------------------------------------------
History Chanel Türkiye yayınları sene sonunda kapanıyormu?
History Channel'ın Türkiye'deki yayın durumuyla ilgili son dönemde bazı kafa karışıklıkları olsa da, kanalın tamamen kapandığına dair resmi bir genel duyuru bulunmamaktadır. Ancak, yayın platformları arasındaki anlaşmaların sona ermesi nedeniyle bazı mecralardan kaldırılmıştır.
İşte mevcut durumun özeti:
Yayın Platformlarındaki Durum
History Channel Türkiye, geçtiğimiz dönemlerde bazı büyük platformlardan ayrıldı:
- Digiturk: Kanal, Digiturk platformundaki yayınlarını sonlandırmıştır.
- KabloTV: Benzer şekilde KabloTV platformundan da ayrıldığı bilinmektedir.
Şu An Nereden İzlenebilir?
Kanal tamamen kapanmamış olup, Türkiye'de aşağıdaki platformlar üzerinden izlenmeye devam edilebilmektedir:
- Tivibu: 98. kanalda yayın hayatına devam etmektedir.
- D-Smart: 62. kanalda yer almaktadır.
- Streaming (İnternet): Bazı içeriklerine TOD platformu veya kanalın resmi YouTube kanalı üzerinden ulaşılabilmektedir.