Kullanması En Riskli Tarayıcılar Açıklandı

remixtik

Paylaşımcı
Konular
210
Gizlilik açısından en riskli tarayıcılar

ChatGPT Atlas –
Google Chrome –
Vivaldi –
Microsoft Edge –
Opera –
Ungoogled –
Mozilla Firefox –
Apple Safari –
DuckDuckGo –
Tor –

Raporda olumlu şeyler de var... Brave ve Mullvad Browser, kullanıcı gizliliğine en fazla önem veren tarayıcılar olarak ilk iki sıranın sahibi konumunda. Özellikle Tor Project ve Mullvad VPN iş birliğiyle geliştirilen Mullvad Browser, açık kaynaklı yapısı ve minimum takip yaklaşımıyla bir süredir kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda.

Kaynak webtekno

ChatGPT Atlas –
Google Chrome –
Vivaldi –
Microsoft Edge –
Opera –
Ungoogled –
Mozilla Firefox –
Apple Safari –
DuckDuckGo –
Tor –

Raporda olumlu şeyler de var... Brave ve Mullvad Browser, kullanıcı gizliliğine en fazla önem veren tarayıcılar olarak ilk iki sıranın sahibi konumunda. Özellikle Tor Project ve Mullvad VPN iş birliğiyle geliştirilen Mullvad Browser, açık kaynaklı yapısı ve minimum takip yaklaşımıyla bir süredir kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda.

Kaynak webtekno

Hepsi tek bir yere bağlı Pentagon Hiç farketmez neyi kullanırsanız kullanın bütün yollar Pentagon gider 👍

ChatGPT Atlas –
Google Chrome –
Vivaldi –
Microsoft Edge –
Opera –
Ungoogled –
Mozilla Firefox –
Apple Safari –
DuckDuckGo –
Tor –

Kaynak webtekno
mullvad dns kullaniyorum malicious siteleri engelliyor ve youtube haric bir cok sitenin reklamini engelliyor.

ChatGPT Atlas –
Google Chrome –
Vivaldi –
Microsoft Edge –
Opera –
Ungoogled –
Mozilla Firefox –
Apple Safari –
DuckDuckGo –
Tor –

Kaynak webtekno
Mobilde özellikle de Android için Opera' ma laf ettirmem 😃 Brave falan yokken opera vardı hatta Symbian da bile opera vardı yani mazisi nokia gibi çok eski bundan daha güvenilir şirket mi olur? Dün ki şirketlere güven olur mu? Ha ben demiyorum opera çok güvenli ama şunu söyleyim sizin tabirinizle birçok tarayıcı gibi ve hatta Brave gibi Opera' da Chromium tabanlı yaa brave kullananların çoğu bile daha ne kullandıklarını bilmeden Brave önerir 😃 Ha ben brave kötüdür demiyorum sadece Opera varken Brave' e laf düşmez tabi bu işin Ağa Babalarından Tor varken (gerçi eskisi gibi olmasa da halen konuşuyoruz siz düşünün artık :)) DuckDuck' ta gizlilik açısından iyi fakat bu gizlilik tarayıcılarının birçoğu (Tor, DuckDuck vb.) normal kullanıcılar için pek kullanışlı olmadığından tercih sebebi olmayabilir. Diğerler tarayıcıların ne oldukları az-çok zaten ortada 😊

Geri