Samsungiptv
Üye
- Konular
- 0
Samsung Tvde İptvsmartersda çalışıyor teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhaba bende au8000 seri tv smarters pro kullanıyorum.Samsung Tvde İptvsmartersda çalışıyor teşekkürler
Evet Orjinal TRT 4K zaten bu şekilde söylendiğinde anlaşılması gerekirdi trt 1 4k dememiştim en baştan anlaşılacağını ummuştum.Listeden sildim ama yeni bölüm yayınlanırsa otomatik tekrar ekleyecektir sistem
TRT 1 4K mı? TRT 4K mı? Orjinal 2160P yayın olarak mı soruyorsunuz?
İyi seyirler.Samsung Tvde İptvsmartersda çalışıyor teşekkürler
Atv sitesinde göremedim diziyi.Atvde yayınlanan taşıyıcı dizisi vardı eklememiz mümkün mü
Star TV sitesinde göremedim sanırım sadece YouTube'de var bölümleri.slm bizimkiler dizisinin star tv bolumlerini ekleye bilirmisin
Benim hatam, şuan için kaynak yayin bulamadım.Evet Orjinal TRT 4K zaten bu şekilde söylendiğinde anlaşılması gerekirdi trt 1 4k dememiştim en baştan anlaşılacağını ummuştum.
İyi seyirler.Tivimate'de çook güzel çalışıyor. Maşallah diyelim nazar değmesin. Sevgili geliştirici dostum, Allah ne muradın varsa versin. Allah tuttuğunu altın etsin var ol![]()
İyi seyirler.Eline Sağlık
İyi seyirler.Elinize sağlık televizoda yükledim gayet güzel çalışıyor
İzleyen Cok Oldugu İcin Yogunluktan Oluyor Birde İss Bant Kısıtlaması Uyguluyor.Bunun İcin Bir Cok Neden Olabilir.güzel sistemm fakat bazen sporlar donuyor yada sayım yapıyor ya netten ya program (televizo) yada yoğunlukdan
Ben açamadım iptv smarters pro da yardımcı olurmusun bütün hepsini eksiz girdim ama olmadıSamsung Tvde İptvsmartersda çalışıyor teşekkürler
eline sağlık dostum...YENİ EKLENEN İÇERİKLER
22.12.2025 09:00
FİLMLER
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
▸ Last Seen Alive
▸ Guns & Moses
▸ Turbulence
▸ Influencers
▸ Yaşama Ateşi
▸ Aaryan
DİZİLER
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
▸ Spartacus: House of Ashur S1E4
▸ The Hunting Wives
▸ Surely Tomorrow
Hocam Boxet Bolumu Calısıyor Simdi Kontrol Ettim Live Bolumunde Toplam 9711 İcerik Gorunuyor7/24 Boxset calismiyor kontrol edebilir misiniz @hpgdisco kardesim
Emeğine yüreğine sağlık