Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yandex kesinlikle dostumİnternet üzerinden film izlerken birden başa sarıyor elimdeki tarayıcı. Sorunsuz bir şekilde diizi film video izleyebileceğim tarayıcı var mı?
Bunu indireceksin keyfine bakacaksın 4.7 puanı hak eden harika bir tarayıcı ayrıca kendi playeri ile çok güzelİnternet üzerinden film izlerken birden başa sarıyor elimdeki tarayıcı. Sorunsuz bir şekilde diizi film video izleyebileceğim tarayıcı var mı?
Yandex in browser i mi var? Nasıl kuruluyorYandex kesinlikle dostum
Google Play"den Browsehere"yi Ucretsiz Olarak İndirip Kullanabilirsiniz.
Bu 2 uygulama da film başlıyor 1.dkda başa sarıyor kendi kendine sebebini anlamadım. O yüzden farklı bir tarayıcı arayışındayımBunu indireceksin keyfine bakacaksın 4.7 puanı hak eden harika bir tarayıcı ayrıca kendi playeri ile çok güzel
Hiç bir tarayıcı da durup dururken film başlamaz. Geçmişi temizle öyle kullan. Sana yazdığım tarayıcı da herşey mevcut dilersen kullanabilirsin.Yandex in browser i mi var? Nasıl kuruluyor
Bu 2 uygulama da film başlıyor 1.dkda başa sarıyor kendi kendine sebebini anlamadım. O yüzden farklı bir tarayıcı arayışındayım
Play Store' dan bulabilirsiniz, tv box içinde var yandex diye aratın çıkar hocamYandex in browser i mi var? Nasıl kuruluyor