Şimdi kontrol ettim listeyi yeniledim dublajlı maalesef bende çalışmıyor3 trt 1 kanalını denedim açıldı.
Şimdi test ettim bir sorun yok çalışıyor dublajli.
Televizo ile kullanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şimdi kontrol ettim listeyi yeniledim dublajlı maalesef bende çalışmıyor3 trt 1 kanalını denedim açıldı.
Şimdi test ettim bir sorun yok çalışıyor dublajli.
Zaman bulabilirsem ekleyeceğim.Merhaba müzik sekmesi radyo dışında olacak mı? Power, Nr1 ve Tmb grubu müzik tv lerini eklemeniz mümkün mü, teşekkürler şimdiden emeğinize sağlık tekrardan
Hangi sezon hangi bölüm deniyorsunuz?Şimdi kontrol ettim listeyi yeniledim dublajlı maalesef bende çalışmıyor
Televizo ile kullanıyorum
1. Sezon 6. BölümZaman bulabilirsem ekleyeceğim.
Hangi sezon hangi bölüm deniyorsunuz?
Şimdi test ettim çalışıyor, hatta vpn ile de denedim her türlü çalışıyor dizi.1. Sezon 6. Bölüm
Teşekkürler şuan bendede çalıştıŞimdi test ettim çalışıyor, hatta vpn ile de denedim her türlü çalışıyor dizi.
S1B6
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İyi seyirler.Teşekkürler şuan bendede çalıştı
Eline emeğine sağlıkİyi seyirler.
Film bölümüne Sesli kitaplar ekledim MP3 formatında olduğundan televizo'da ileri alamıyorsunuz harici playerde sorun yok o şekilde kullanabilirsiniz.
Bir tane telegram grubunda harry potter ın kitapları da mp3 formatında var istersen buraya veya özele telegram grubunu yazayım m3u ya eklersinİyi seyirler.
Film bölümüne Sesli kitaplar ekledim MP3 formatında olduğundan televizo'da ileri alamıyorsunuz harici playerde sorun yok o şekilde kullanabilirsiniz.
Paylaştığın şey güneş tv apksına atıyorSesli kitap denince Youtube dan Nisan Kumru'yu tek geçerim. Eğer eklenme şansı olursa süper olur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Uyarınız için teşekkürler. Paylaş kopyala dediğimde kopyalama olmamış, eski link kalmış hafizada. Düzelttim.Paylaştığın şey güneş tv apksına atıyor
Player olarak televizio da test ediyorum o yüzden emin değilim. Her site eklenemeyebiliyor.hocam bazı videolarda harici player de deneyin uyarısı veriyor. harici mx player video ile çalışıyor lakin altyazı görünmüyor. siz hangi harici playeri tavsiye ediyorsunuz? teşekkürler
Son olarak kaynak yayın olarak dizirella40 ve dizipal1516 siteleri tr dublaj ve güncel içerik konusunda en hızlı veren kaynak yayınlar, sizde biliyorsunuz bu siteler sürekli adres değişiyor. misal geçen konuşanların son bölümünü en hızlı yayına veren dizipal1516 idi. bu siteler panele entegre edilebilir mi?
Telegram grubu değilde site veya uygulama olması gerekiyor.Bir tane telegram grubunda harry potter ın kitapları da mp3 formatında var istersen buraya veya özele telegram grubunu yazayım m3u ya eklersin
YouTube videolari aslında mp3 formatında verebilirim ama daha dertli toplu kaynak bulursam eklerim şuan ki kitap yurdu fena değilSesli kitap denince Youtube dan Nisan Kumru'yu tek geçerim. Eğer eklenme şansı olursa süper olur.
Kaldırmam gerekti.Azerbaycan kanalları gitmiş gibi
Love nature tekrar çalışmıyor aslında otomatik güncellemeyi yapsan güzel olur çünkü reklam koymadan güzel belgeseller veriyorlarPodcast sevenler için Diziler bölümüne Podcast (Trt Arşivi) ekledim ordan dinleyebilirler.
Kanalda reklam sıfır sadece belgesel yayınlıyorlar ayrıca belgeselleri de mükemmel izlemenizi tavsiye ederimLove nature tekrar çalışmıyor aslında otomatik güncellemeyi yapsan güzel olur çünkü reklam koymadan güzel belgeseller veriyorlar