Öneri Arka Plan Uygulamaları için ''MemoryClean''

tekkan

Müdavim
Konular
156
Selamlar

Android Tv veya Tv Box cihazlarda arka plan uygulamalarını tek tıkla kapatabilirsiniz. Küçük boyutlu, sadece ''262 kb''tır.
  • Android 12 ''lisanssız'' cihaz da test edilmiştir.
  • ''Lisanslı'' cihazlar da çalışmayabilir.

Screenshot 20251005 111546Screenshot 20251005 111217Screenshot 20251005 111806

İndirme şifresi : tekkan

Apk 2:

Son düzenleme:
reis otomatik kapatma ozelkigi varmi

edit:
Kastetiğin şey oto enğelleme ise yok, her seferinde tıklaman gerekiyor. Ben kumanda dan bir tuşa atama yaptım bastığımda hafızayı boşaltıyor.
tv boxa indiremedin zatem bin tane yere atip durdu neyse genede sagol reis bana magcubik icin yazilim bakacaktin

@tekkan eline sağlık benim nvidia da deneyelim bakalım olacak mı

Next 4k Google tvye yükleyemiyorum. Uygulama yüklenemedi diyor.

Selamlar

Android Tv veya Tv Box cihazlarda arka plan uygulamalarını tek tıkla kapatabilirsiniz. Küçük boyutlu, sadece ''262 kb''tır.
  • Android 12 ''lisanssız'' cihaz da test edilmiştir.
  • ''Lisanslı'' cihazlar da çalışmayabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 13987Ekli dosyayı görüntüle 13988Ekli dosyayı görüntüle 13989

İndirme şifresi : tekkan

Apk 2:

Üstad bende Google Chromecast' te çok uygulama var, gereksizleri silsemde biliyosun biz uygulamaları severiz 😅 Hafıza az ve Ram de 1.5 gb falandı bu sebeple ve hatta mümkünse button mapper' a da atadığımda yabi tuşa basıldığında programı açıp program otomatik Ram' i temizlese, arkaplandaki tüm uygulamaları kapatsa mükemmel olur, var mı böyle önerebileceğin bir uygulama veya bilen arkadaşlar varsa harika olur, modlu falan bulup kurarız 😊🙏🏻

Üstad bende Google Chromecast' te çok uygulama var, gereksizleri silsemde biliyosun biz uygulamaları severiz 😅 Hafıza az ve Ram de 1.5 gb falandı bu sebeple ve hatta mümkünse button mapper' a da atadığımda yabi tuşa basıldığında programı açıp program otomatik Ram' i temizlese, arkaplandaki tüm uygulamaları kapatsa mükemmel olur, var mı böyle önerebileceğin bir uygulama veya bilen arkadaşlar varsa harika olur, modlu falan bulup kurarız 😊🙏🏻
TvQuickActions ile bu sorunu çözebilirsin üstad.

Tv Quick Actions Kullanımı. (Tvboxlarda olması gereken bir uygulama.)

Üstad programı satın almıştım. Şu adb yi falan bir türlü ayarlamamıştım üstelik button mapper erişilebilirlik ayatlarını da bozduğundan sinirlenip silmiştim 😂 bana basit programlar lazım karışık şeyler olmayınca sinirimi zıplatıyor benim, açıkçası 1 uygulamaya kolay kolay 2. Şansı vermem sildiysem bitmiştir benim için 😅 şuan ihtiyacım olan şey şu kahrolası ram problemi çözmek 1.5 gb ram aşırı sıkıntı çıkartıyor o da aslında Google yazılım güncellemesi yaptıktan sonra oldu keşke yapmasaydım, güncellemeyi kalırsam uygulamalar falan gider diye de kaldıramıyorum o yüzden senden akıl almam lazım 😃

Üstad programı satın almıştım. Şu adb yi falan bir türlü ayarlamamıştım üstelik button mapper erişilebilirlik ayatlarını da bozduğundan sinirlenip silmiştim 😂 bana basit programlar lazım karışık şeyler olmayınca sinirimi zıplatıyor benim, açıkçası 1 uygulamaya kolay kolay 2. Şansı vermem sildiysem bitmiştir benim için 😅 şuan ihtiyacım olan şey şu kahrolası ram problemi çözmek 1.5 gb ram aşırı sıkıntı çıkartıyor o da aslında Google yazılım güncellemesi yaptıktan sonra oldu keşke yapmasaydım, güncellemeyi kalırsam uygulamalar falan gider diye de kaldıramıyorum o yüzden senden akıl almam lazım 😃
Başka bir seçenek aklıma gelmiyor malesef üstad.

Geri