Hayatınız nasıl gidiyor? Her şeyden memnun musunuz?

Hayatınızdan mutlu musunuz?

• Evet

Oy: 2 13.3%
  • Hayır

Oy: 7 46.7%
  • Bilemedim

Oy: 6 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Graveworm

Paylaşımcı
Konular
19
Teknoloji severler selamlar. Biliyorsunuz ki geçenlerde bir yaş konusu açmıştım, gelen cevaplar şok etmişti beni. Hiç burası kadar yaş ortalamasının yüksek olduğu bir forumda bulunmamıştım. Dolayısıyla merak ettim, hayatınızdan memnun musunuz? Şikayet ettiğiniz bir husus var mı? Düzeltmesini dilediğiniz şeyler var mı? İlk önce ben biraz içimi dökeyim.

Bahsettiğim gibi 38 yaşındayım ve 65 yaşında birbirinden güzel anne ve babaya sahibim. Fakat ikisinin de sağlığı konusunda oldukça endişeliyim. Babam Alzheimer hastası ve her gün daha da kötüye gidiyor. 10 gün yatalak kaldı, ondan sonra tekrardan yürümeye başladı fakat artık oturtamıyoruz bile. Yorgunluktan ağlayacak duruma geliyor fakat oturamıyor, ilaçlarda fayda etmiyor. Normalde yatmadan önce 4 tane sakinleştirici / uykusuna yardımcı 4 tane ilaç alıyor. Mesela dün gece 01.00'de yattı, 05.00'te kalktı. Daha da yatırabilene aşk olsun. Öğlen 14.30'da annem kalktı ve o kalktıktan sonra ben uyudum. Babam da gün içinde 1 saat uyumuş. Kalktığımda sarhoş gibiydi, başı dönüyor, yorgunluktan ölüyor ama oturmuyor yine de... Ne yapacağım bilmiyorum.

Annem ise OKB, panik atak ve anksiyete var. Bu 3'ü olduktan sonra, babam ile geçinmeleri gayet zor oluyor. Babamın her hareketinde evde infial durumu oluyor ve tek sağlıklı birey olarak arada sibop görevi görüyorum. :D

Sizde durumlar nasıl? Biraz içimizi dökelim...

@Graveworm Kardeşim Cok Guzel Bir Konu Acıp Cesaret Edip İcini Dökmüssün.Tebrik Ederim.
Annen ve Baba"nın Rahatsızlığı İçinde Cenab"ı Allah"tan Sabır ve Sifa"lar Dilerim.
Ne Mutlu"ki Anne ve Baba"na Bakıyorsun.Her Evlat Maalesef Anne ve Baba"sına Bakmıyor.
Bakmayı Bırak Coluk Cocuklarıni Anne ve Baba"sına Baktırtıyorlar.
Kendi Sorumluluklarını Anne ve Baba"larının Ustune Atıyorlar.
Anne ve Baba"sı İtiraz Ederlerse Küsüyorlar.Arayıp Sormuyorlar Bile.
Maalesef Hayatta Bunlarda Var.
Uzun Lafın Kısası Elbette Herkesin Kendine Göre Sorunları Var.
Unutmayalımki Bu Hayat Bizlere Cenab"ı Allah"ın ve Daha Sonra Anne ve Baba"mızın Bir Lutfudur.
Anne ve Baba"mız Sayesinde Varolduk OYuzden Anne ve Baba"mıza Bakmakta Boynumuzun Borcu
Cenab"ı Allah"ım Her Anne Baba"ya Saglık, Sihhat, Dirlik, Duzenlik,Gecim,Anlayıs,Sevgi,Saygı ve En Onemlisi Hayırlı Evlatlar Versin.
Yazacak Cok Sey Bulurum Konuyu Kısa Bir Ozet Geceyim İstedim Bu Konu Hakkinda Kitap Bile Yazılabilir.Hatta Film Dizi Bile Cekilebilir.
Sonuc Olarak Sukretmemiz Lazım Bence Herseyi Bilemeyiz Anne Baba"mıza Saygıda Kusur Etmemiz ve Bakıma Muhtaclarsa Onlarla İlgilenip Hayırlı Bir Evlat Olmamız Lazım.
Bu Arada 50 Yasında Bir Abin Olarak Bu Mesajı Sana Moral ve Destek Olmak İcin Yazdım.
Surcu Lisan Ettiysem Affola Saygılarımla.

öncelikle sana sakinliğini koruma gücü ve anne babanın yoğunluğunu hafifletecek şifalar diliyorum.

hayat garip bir olgu ve hiçbir zaman insan tam olarak tatmin yaşayamaz. hep daha iyiye özenip sitem ederken bizden daha kötüleri görüp şükretmek gibi bir mizaca sahibiz. ancak hep daha iyiye ulaşmak daima ön planda olup daha kötüyü anlık düşündüğümüz de kesin.

kısaca burada sayfalarca içimizi döksek ve şikayet etsek illaki bizden daha iyi veya kötü durumda olanlar olacak ve onların yazdıklarını okuyunca ya şükredeceğiz yada hayatın adaletsizliğine küfür edeceğiz.

benim kendi adıma şuan bir sıkıntım ve şikayetim yok. ama çok zorluklar ve sorunlarla uğraşarak bugüne geldiğim için geçmişimden ve tanımadığıma pişman olduğun kişilerden şikayetim de yok değil. hepimizin zaman zaman sınandığı olaylar olmakta ama bu zamanları nasıl geçirdiğimiz bizi biz yapıyor. dileğim herkesin kendi sınavını en iyi olacak şekilde atlatması. sınavı geçmesi demiyorum çünkü hayat sınavından geçilmiyor sürekli tekrarlanıyor.

Teknoloji severler selamlar. Biliyorsunuz ki geçenlerde bir yaş konusu açmıştım, gelen cevaplar şok etmişti beni. Hiç burası kadar yaş ortalamasının yüksek olduğu bir forumda bulunmamıştım. Dolayısıyla merak ettim, hayatınızdan memnun musunuz? Şikayet ettiğiniz bir husus var mı? Düzeltmesini dilediğiniz şeyler var mı? İlk önce ben biraz içimi dökeyim.

Bahsettiğim gibi 38 yaşındayım ve 65 yaşında birbirinden güzel anne ve babaya sahibim. Fakat ikisinin de sağlığı konusunda oldukça endişeliyim. Babam Alzheimer hastası ve her gün daha da kötüye gidiyor. 10 gün yatalak kaldı, ondan sonra tekrardan yürümeye başladı fakat artık oturtamıyoruz bile. Yorgunluktan ağlayacak duruma geliyor fakat oturamıyor, ilaçlarda fayda etmiyor. Normalde yatmadan önce 4 tane sakinleştirici / uykusuna yardımcı 4 tane ilaç alıyor. Mesela dün gece 01.00'de yattı, 05.00'te kalktı. Daha da yatırabilene aşk olsun. Öğlen 14.30'da annem kalktı ve o kalktıktan sonra ben uyudum. Babam da gün içinde 1 saat uyumuş. Kalktığımda sarhoş gibiydi, başı dönüyor, yorgunluktan ölüyor ama oturmuyor yine de... Ne yapacağım bilmiyorum.

Annem ise OKB, panik atak ve anksiyete var. Bu 3'ü olduktan sonra, babam ile geçinmeleri gayet zor oluyor. Babamın her hareketinde evde infial durumu oluyor ve tek sağlıklı birey olarak arada sibop görevi görüyorum. :D

Sizde durumlar nasıl? Biraz içimizi dökelim...
Geçmiş olsun kardeşim Allah sağlık sıhhat ve afiyet versin. İlerde veya yarın herkesin başına gelebilir. Moralini bozma durumu kabullen ve yoluna devam et. Şifa Allah tan dir. Bir derdin olursa da buraya yaz. Benim hayatım da sevdiklerim iyise bende iyiyim ama kötü olursa da umudumu asla kaybetmem. Bu arada sende 38 yaşında birisin yani yolun yarısını geçmişin.

Geçmiş olsun kardeşim Allah sağlık sıhhat ve afiyet versin. İlerde veya yarın herkesin başına gelebilir. Moralini bozma durumu kabullen ve yoluna devam et. Şifa Allah tan dir. Bir derdin olursa da buraya yaz. Benim hayatım da sevdiklerim iyise bende iyiyim ama kötü olursa da umudumu asla kaybetmem. Bu arada sende 38 yaşında birisin yani yolun yarısını geçmişin.

Yolun yarısı diyip moralimi bozmasaydın iyiydi hocam. 🤣🤣

Graveworm kardesime gecmis olsun diyorum. 25 senedir keske bir avrupa ulkesi veya amerikada dogsaydim diyorum.

Geri