GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Bu sitede eşref rüyanın sansürsüz bölümleri var da ekleyebilirmisin prime video kategorisine veya kanal d kategorisine eşref rüya ( sansürsüz ) yazarak ta ekleyebilirsin

Verdiğiniz site yurtdisina kapalı sunucu yurtdisi olduğu için çalışmaz, ilk mesajdaki dizipal sitesinden Kanal D dizileri bölümüne ekledim,yeni bölüm eklenince kendinizde güncelleyebilirsiniz.

BelgeselX kısmında baktığım içeriklerin bir kısmı Show Tv dizisi olarak görünüyor, sanırım listelerde bir karışıklık olmuş

Selamlar, acaba LG smart tv'de kullanan var mı? Lanet webos'da düzgün player yok, çoğu birbirinin kopyası 7 günlük deneme veriyor,
tavsiye edeceğiniz uygulama var mı? Teşekkürler.
Sunny webosta
•Hot IPTV vardi appsta görünüyorsa 30gun triali var deneyimle derim uyelikle daha opsiyonel kullanım sunabilir
• YouTivi ikinci seçenek yeni uygulama ama test ettim Stream ve m3u linkleri çalıştırıyor
Ve Şahsen ben SSiptv kullaniyorum çoğunlukla

BelgeselX kısmında baktığım içeriklerin bir kısmı Show Tv dizisi olarak görünüyor, sanırım listelerde bir karışıklık olmuş
İlk eklenirken bir hata olmuş hangi diziler olduğunu yazarsanız düzeltebilirim.
hpgdisco emeğin için☕
İyi seyirler.

Dizi ekleme /güncelleme için bir sayfa yaptım ilk mesaja da ekledim dileyen dizi ekleme yapabilir

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Selamlar, acaba LG smart tv'de kullanan var mı? Lanet webos'da düzgün player yok, çoğu birbirinin kopyası 7 günlük deneme veriyor,
tavsiye edeceğiniz uygulama var mı? Teşekkürler.
Ben iboplayeri kullanıyorum bende de Samsung var 300 tl ye full üyelik verdi ömürlük gayet de iyi

İlk eklenirken bir hata olmuş hangi diziler olduğunu yazarsanız düzeltebilirim.

İyi seyirler.

Dizi ekleme /güncelleme için bir sayfa yaptım ilk mesaja da ekledim dileyen dizi ekleme yapabilir

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Love nature kanalı çalışmıyor bakabilirmisiniz

@hpgdisco eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel bir platform yapmışsın teşekkür ederim Ama çıldırıyorum Samsung Au8000 Serisi Tv icin smarters pro yükledim.
Tv ve film kategorilerinde sıkıntısız videoları oynatırken
Dizi kategorisinde platform dizilerini bir türlü açamadım.
Her bir aplikasyon tv icin denedim fakat oynatamadim.
Telefonda televizo ile acilan videolar tv de no signal uyarısı veriyor. Özellikle dizi kategorisinde TV icin çoklu player seçeneği gibi bir iyileştirme yapabilirsen çok memnun olurum .

baktım ama göremedim
Aksiyon filmleri kategorinde ekli
@hpgdisco eline emeğine sağlık kardeşim çok güzel bir platform yapmışsın teşekkür ederim Ama çıldırıyorum Samsung Au8000 Serisi Tv icin smarters pro yükledim.
Tv ve film kategorilerinde sıkıntısız videoları oynatırken
Dizi kategorisinde platform dizilerini bir türlü açamadım.
Her bir aplikasyon tv icin denedim fakat oynatamadim.
Telefonda televizo ile acilan videolar tv de no signal uyarısı veriyor. Özellikle dizi kategorisinde TV icin çoklu player seçeneği gibi bir iyileştirme yapabilirsen çok memnun olurum .
Hiçbir dizi mi açılmıyor? Dizi bölümünde çok farklı kaynak kullanımı var.

Geri