Sizce hangi dijital platform daha karlı?

O kod ne kodu da 125'e yıllık veriyor bilmiyorum ama kargo bedelleri bu rakamlarda iken ikisi bir arada olursa uyguna gelir. @Blackeagle arkadaşın dediği doğru. Konuyu takip ediyorum. Trump sanki çok onun işiymiş gibi bu tekelleşme olur diye konuya girdi. Sonra Paramount fiyatı cart diye yukarı çekti. Trump'a çok yakın bir aile zaten. Tiktok'u da yüksek ihtimal onlar alacak sanırım.

Bana kalırsa hiçbir platform Türkiye içinde değmez. Mesele Netflix, Amazon vb paralı alsanız bile sadece Türkiye'ye verdikleri filmi isleyebiliyorsunuz. Netflix'in çok Kore Sineması yapımı var. Hiçbiri burada yok. Squad Game'i lütfedip koydular. Vaktinde Rus Oligarşi Sistemi dye bir yazı yaazacaktım. Önemli bir film gerekiyordu. Amazon'da gözüküyordu. Bir film için aylık abonelik aldım. Ne oldu? O film Türrkiye'de gösterilmiyormuş. İngilitere'de imiş. delirtmişlerdi beni o zaman. Yani al birini vur ötekine ama şu 125 lik kupon neyse HB'de sadece kargo için eyvallah ederim. Bilgisi olan paylaşın lütfen.

O kod ne kodu da 125'e yıllık veriyor bilmiyorum ama kargo bedelleri bu rakamlarda iken ikisi bir arada olursa uyguna gelir. @Blackeagle arkadaşın dediği doğru. Konuyu takip ediyorum. Trump sanki çok onun işiymiş gibi bu tekelleşme olur diye konuya girdi. Sonra Paramount fiyatı cart diye yukarı çekti. Trump'a çok yakın bir aile zaten. Tiktok'u da yüksek ihtimal onlar alacak sanırım.

Bana kalırsa hiçbir platform Türkiye içinde değmez. Mesele Netflix, Amazon vb paralı alsanız bile sadece Türkiye'ye verdikleri filmi isleyebiliyorsunuz. Netflix'in çok Kore Sineması yapımı var. Hiçbiri burada yok. Squad Game'i lütfedip koydular. Vaktinde Rus Oligarşi Sistemi dye bir yazı yaazacaktım. Önemli bir film gerekiyordu. Amazon'da gözüküyordu. Bir film için aylık abonelik aldım. Ne oldu? O film Türrkiye'de gösterilmiyormuş. İngilitere'de imiş. delirtmişlerdi beni o zaman. Yani al birini vur ötekine ama şu 125 lik kupon neyse HB'de sadece kargo için eyvallah ederim. Bilgisi olan paylaşın lütfen.
Ölücüleri ile meşhur bi site var. Orada çek satış bölümüne bakınız

• Beğen
Tepkiler: ENS
Dostum zamanında alacaktım neden almadım 1. Hepsiburada premium ile satılan HBO Max Reklamlı sürümü 2. HBO Max' in Netflix' e veya Amerikalı başka bir firmaya satılma durumu söz konusu (sadece söz konusu değil şuan sadece Netflix' in tekel olmaması için Trump engelledi) yani şuan hepsiburada premium sakın almayın konu bir netleşsin ayrıca dediğim gibi reklamlı versiyon maalesef.
Reklam derken hangi reklam açılışta 1 dakka baska yok bos bos iptv apk larina dunya reklam icin tikliyan dunya kitle var yapmayin 4 k yayin veriyor adamlar icerikler super

Reklam derken hangi reklam açılışta 1 dakka baska yok bos bos iptv apk larina dunya reklam icin tikliyan dunya kitle var yapmayin 4 k yayin veriyor adamlar icerikler super
Kardeşim ne açılışı filmin ortasına zart diye geliyor reklam ne anlatıyorsun zamanında aldım ben niye aldığım şeye reklam veriyim mantıklı mı? O tıklayan kitlenin sorunu ücretsiz ve birçok reklamsız bir ton şey var. 4K tarayıcıda bile birçok içerik var hiç bilmiyorsanız orayı kullanırsınız. İçeriklerine lafım yok zaten birkaç ay sonra akkoyun karakoyun belli olur satılsa nile belki devam edebilir fakat dediğim ve @ENS dostumuzun da dediği gibi işin içinde Trump ve Parampunt var Netflix' i dahil etmiyorum bile konuya, dediğim gibi hem para verip kaandıracağız hem reklam izleyip kazandıracağız yok ya???

Kardeşim ne açılışı filmin ortasına zart diye geliyor reklam ne anlatıyorsun zamanında aldım ben niye aldığım şeye reklam veriyim mantıklı mı? O tıklayan kitlenin sorunu ücretsiz ve birçok reklamsız bir ton şey var. 4K tarayıcıda bile birçok içerik var hiç bilmiyorsanız orayı kullanırsınız. İçeriklerine lafım yok zaten birkaç ay sonra akkoyun karakoyun belli olur satılsa nile belki devam edebilir fakat dediğim ve @ENS dostumuzun da dediği gibi işin içinde Trump ve Parampunt var Netflix' i dahil etmiyorum bile konuya, dediğim gibi hem para verip kaandıracağız hem reklam izleyip kazandıracağız yok ya???
Valla filmin ortasında gelecek bir de para ha yok emmi 😒

Kardeşim ne açılışı filmin ortasına zart diye geliyor reklam ne anlatıyorsun zamanında aldım ben niye aldığım şeye reklam veriyim mantıklı mı? O tıklayan kitlenin sorunu ücretsiz ve birçok reklamsız bir ton şey var. 4K tarayıcıda bile birçok içerik var hiç bilmiyorsanız orayı kullanırsınız. İçeriklerine lafım yok zaten birkaç ay sonra akkoyun karakoyun belli olur satılsa nile belki devam edebilir fakat dediğim ve @ENS dostumuzun da dediği gibi işin içinde Trump ve Parampunt var Netflix' i dahil etmiyorum bile konuya, dediğim gibi hem para verip kaandıracağız hem reklam izleyip kazandıracağız yok

Ben filmin ortasinda hic reklam gormedim neyse

Ölücüleri ile meşhur bi site var. Orada çek satış bölümüne bakınız
Hiçbir şey anlamadım. DM atar mısınız rica etsem. Ölücüler ne demek bilmiyorum. Site hakkında da konuşuruz. Bilgi verirsiniz.

Rahmetli Ferhan Şensoy'un bir oyununda geçen replik aklıma geldi. " Tam reklam izliyorum, araya film giriyor. Böyle olmazki kardeşim. Neden benim reklam keyfimi bölüyosunuz? ". Valla direkt aklıma o geldi :)

Çok fazla film ve TV çeşidi aramıyorsanız kesinlikle Ssport
Dünyanın çoğu düzgün futbol ligleri; (İspanya(1-2) İtalya, Almanya (1-2), Hollanda, Portekiz, İskoçya, Suudi Arabistan ilk aklıma gelenler, Güney Amerika kupa maçları vs) basketbol (Euroleague, NBA, NCAA ve fazlası)ligi, önemli motor sporları (Önemli motorsiklet serilerinin çoğu, Dünya Ralli Şampiyonası, Nascar, İndycar vs), Voleybol, NHL Hokey Ligi, NFL Amerikan Futbolu Ligi, bolca Tenis, Dövüş Sporları vs vs ilk aklıma gelenler. National Geographic Dünyası videoları, sporla hasır neşir olanlar için ayrıca yeterli sayıda canlı tv kanalı (ki zaten spor izleyicisi iseniz diğer tv lere arada bir bakıyorsunuz)

Yani bizim tek takıma angaje edilmiş gibi duran berbat ligimizi izlemektense yıllık bir ücret ile (ki bizim lige verilen ücrete oranla baya komik kalıyor fiyatı) dünyanın önemli liglerini izlemek daha cazip paralı platform arayanlar için

+1 yıldan sonra abonelik yenilemek istiyorsanız önce iptal ediyorlar başvurunuzu ve sonra kendileri arayarak siz eski abonemizsiniz diye uygun olan fiyattan daha da aşağıya çekiyorlar fiyatı, daha önce de dönem dönem denemek için farklı platformlara abonelik almıştım ama ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım 😂

Son düzenleme:
Valla ben aradığımı hala tam bulmuş değilim. Kore Sineması, İran Sineması, Kuzey Sineması çoğu platformada yok. Karma takılıyorum mevcut elimizdeki programlar dahilinde. Haa bulunca ona o para ödenir mi? Sanmam. Ağzım yandı bir kere.

Yayın kalitesi, içeriği, kanal çeşitliliği, fiyatı bakımından hangisi daha karlıdır?

Benim aklıma ilk ucuz olarak Tivibu geldi nedense
ben kendi adima para verip aldigim paket ne kadar kalitelide olsa bazen aradigimi tam olarak bulamadigim icin illa ilegal le ugrasiyorum kalitesinden falan filan degil. bazi insan elinde kumanda özgürce daha cok cesitliligi sever galiba buda huy meselesi gibi birsey benim box cihaz cercici dükkani gibi yok yok. bu durum insan da hastalik gibi birseymi yoksa kafana göre özgür olmayimi seversin.

Yayın kalitesi, içeriği, kanal çeşitliliği, fiyatı bakımından hangisi daha karlıdır?

Benim aklıma ilk ucuz olarak Tivibu geldi nedense
Hocam şuan ki agresif fiyat politikaları sebebiyle hepsi mantıksız. Yine de ben almak istiyorum derseniz amazon tavsiye edebilirim. Kargolar ücretsiz oluyor ve eğer oyun oynuyorsanız ücretsiz oyun veriyor diye biliyorum. Kısacası 1 taşla 3 kuş vurmuş gibi oluyorsunuz

Geri