Google Playe güncelleme geldi

remixtik

Paylaşımcı
Konular
167
Google Play’e güncelleme gelmesi birkaç açıdan avantaj sağlar, hem güvenlik hem de kullanım açısından önemli etkileri vardır. İşte başlıca avantajları:

1. Geliştirilmiş güvenlik:
Google Play güncellemeleri genellikle güvenlik açıklarını kapatır. Bu sayede kötü amaçlı uygulamalardan, zararlı yazılımlardan veya veri hırsızlığından korunursunuz.

2. Daha hızlı ve sorunsuz performans:
Yeni güncellemeler, uygulamanın daha hızlı çalışmasını ve daha az hata vermesini sağlayan optimizasyonlar içerir.

3. Yeni özellikler ve iyileştirmeler:
Google Play’in arayüzü, indirme ve güncelleme yönetimi gibi işlevleri güncellemelerle yenilenir. Örneğin: uygulama indirme hızı artabilir, otomatik güncelleme seçenekleri gelişebilir.

4. Uyumluluk geliştirmeleri:
Android’in yeni sürümleri veya farklı cihazlarla daha uyumlu hale gelir. Böylece eski cihazlarda yaşanan bazı sorunlar giderilebilir.

5. Daha iyi uygulama önerileri ve keşif:
Google Play’in algoritmaları güncellemeyle gelişebilir, böylece sizin ilgi alanlarınıza uygun uygulamaları daha doğru şekilde önerir.

Özetle, güncellemeyi yapmak cihazınızı hem güvenli hem de daha verimli kullanmanızı sağlar.

Her telefonun değişik olabilir bakın dostlarım marka modelinize göre
Telefonunuzu korur güncelleme ve yenilikleri adapte eder

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251210-232701.png
    Screenshot_20251210-232701.png
    115.3 KB · Görüntüleme: 43
Sadece Google Play'e gelmiyor. Chrome'da geliyor ama çoğu kişi yapmıyor. Chrome kullanıp hala 133.... lü sürümde olan gördüm. Dondum kaldım. Dark Web'e direkt ver bilgilerini daha iyi. Son sürümün bile Zero Day açığı çıktığı fark edildi. Hemen yeniden güncellendi.

Sadece Google Play'e gelmiyor. Chrome'da geliyor ama çoğu kişi yapmıyor. Chrome kullanıp hala 133.... lü sürümde olan gördüm. Dondum kaldım. Dark Web'e direkt ver bilgilerini daha iyi. Son sürümün bile Zero Day açığı çıktığı fark edildi. Hemen yeniden güncellendi.
Bence Chrome un modası geçti artık brave tarayıcı var reklamları engelleyebiliyon dizi film izlerken asla reklam çıkmıyor hepsini engelliyor youtube dahil hem youtube da arka planda video da çaldırabiliyon bende kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim

Bence Chrome un modası geçti artık brave tarayıcı var reklamları engelleyebiliyon dizi film izlerken asla reklam çıkmıyor hepsini engelliyor youtube dahil hem youtube da arka planda video da çaldırabiliyon bende kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
Netten film izliyorsan bunuda dene UC Browser

Teşekkür ederim ilginiz için 2 gündür çıkmadı👏

Brave tarayıcı box kumandası ile kullanılabiliyor mu

Çok doğru bir tavsiyede bulunmuşsunuz ,uzun zamandır Brave tarayıcıyı telefonumda bilgisayarımda ve TV box cihazımda kullanıyorum.

Geri