Aktif butun eklentileri bu iki sitede bulabilirsiniz
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Son düzenleme:
O kadar türk eklenti vardı hepsi gitti kala kala kraptor kaldı ilginçAktif butun eklentileri bu sitede bulabilirsiniz
Benim evde fullhd film filmcehennemi falan acilmuyor sizdede öylemi.O kadar türk eklenti vardı hepsi gitti kala kala kraptor kaldı ilginç![]()
feroxx'ta duruyor ama yeni eklenti yapmiyor. Birde sarapcanagii var.O kadar türk eklenti vardı hepsi gitti kala kala kraptor kaldı ilginç![]()
Bana kalırsa rami çok yormayan stabil programferoxx'ta duruyor ama yeni eklenti yapmiyor
Kardesim tavsiyem android laptoplar Türkiye'ye gelince bir tane alman.Bana kalırsa rami çok yormayan stabil program
Üstünde çalışlırsa
Çünkü gerçekten de sade arayüzü kolay kullanımı var
Stremio gibi yormuyor
Stremio çok yoruyor
Üstad valla alışmışım ya android boxa havalı kumandaya laptop işi bozar yaKardesim tavsiyem android laptoplar Türkiye'ye gelince bir tane alman.
Laptop'a telefon mouse'u ve klavyesi kurulabiliyor. Laptop'a kurulabilen telefon kumandasi da var. Android laptoplar hele bir gelsinÜstad valla alışmışım ya android boxa havalı kumandaya laptop işi bozar ya![]()
Sen zaten paylaşım yaparsın istifade ederiz üstadLaptop'a telefon mouse'u ve klavyesi kurulabiliyor. Laptop'a kurulabilen telefon kumandasi da var. Android laptoplar hele bir gelsin
Aynen kolluyorum direk geldigi gibi alacagim android laptopSen zaten paylaşım yaparsın istifade ederiz üstad
İnşallah hocamAynen kolluyorum direk geldigi gibi alacagim android laptop
Kraptor o isi yapar da kim soyleyecek onaBir ara tab.. ex.. ga.. olduğu repolar vardı. Onları tekrar aktif edecek bir arkadaş var mı?
telegram grubunda yardımcı oluyorlar.Kraptor o isi yapar da kim soyleyecek ona
burada kraptor yok. şu an en günceli o.
Evetferox çalışıyor mu
Kardesim streamplay'in 1080p'leri cok iyi kalite tavsiye ederimkraptor bi ara 4k videolar veriyordu ancak son güncellemede tüm diziler filmler 1080p ye düştü
Evet ya neden öyle oldu ki acaba en çok kullanılanlar eklentiydikraptor bi ara 4k videolar veriyordu ancak son güncellemede tüm diziler filmler 1080p ye düştü