eserali
Üye
- Konular
- 1
Site değil uygulama üzerinde çalışıyorum beta olarak html olarak paylaştığımda alırsınMerhaba, web siteniz varsa siteme eklemek isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Site değil uygulama üzerinde çalışıyorum beta olarak html olarak paylaştığımda alırsınMerhaba, web siteniz varsa siteme eklemek isterim.
paylaştım sayfadaHocam öncelikle kolay gelsin, derin bir nefes al ve sakin oltavsiyem önce mevcut en popüler en az 10 adet program ve 10 adet uygulamayı tek tek deneyip senin gördüğün eksikleri tespit edip, not al aynı şekilde kullanıcıların geri dönüş ve yorumlarını araştır ona göre zaten kafamda birçok şey şekillenecektir, elbette burdan da almanda fayda var. Daha sonra ufak bir beta (beta benim dilimde kalan sürecin birazda kervan yolda düzülür demek
) şeklinde yavaş yavaş acele etmeden sabırla ilerleyebilirsin
![]()
tşk ederim ustadım sende dene umarım işinizi görür açık kaynakemeğine sağlık başarılar diliyorum.
paylaştım deneyebilirsinMerhaba, web siteniz varsa siteme eklemek isterim.
tşk ederim paylaştım deneyebilirsinizBaşarılar![]()
reis eline emegine saglik hls iyi daha iyisi dash.js hls nin oynatamadiklarini oynatirtşk ederim paylaştım deneyebilirsiniz
tşk ederim hemen ilgileniyorumreis eline emegine saglik hls iyi daha iyisi dash.js hls nin oynatamadiklarini oynatir
ÜstadımBuyrun Arkadaşlar Beta Aşamasında github Paylaştım umarım işinizi görür
reis apk degil bu html kodu appcretorda apk yapanlar icin kullana bilecegi bir kodlamaÜstadım
Öncelikle kolay gelsin. Ben de indirip denemek istedim ama apk yi bulamıyorum bir türlü. Rar indirdim ama hangisi nedir bilemiyorum. Yaz 55 fazla ermiyor kafa. Bi zahmet yardımcı olur musunuz?
Denemeniz için paylaştım apk şuan beta da hataları çok ondan paylaşmadımÜstadım
Öncelikle kolay gelsin. Ben de indirip denemek istedim ama apk yi bulamıyorum bir türlü. Rar indirdim ama hangisi nedir bilemiyorum. Yaz 55 fazla ermiyor kafa. Bi zahmet yardımcı olur musunuz?
Cevap için tşk ederim ustadımreis apk degil bu html kodu appcretorda apk yapanlar icin kullana bilecegi bir kodlama
Ben apk veya m3u link kurabilirim pc yoktşk ederim paylaştım deneyebilirsiniz
açık kaynak kodladım dileyen dilediğini yapsınBen apk veya m3u link kurabilirim pc yok