Kulaklık kullanıyor musunuz kullanıyor iseniz kimler hangi kulaklığı kullanıyor

Baseus bass bp1 pro yeni çıktı ondan aldım uygun fiyata :D Türkiye fiyatı 2500₺ burada 750₺ civarında indirim vardı yeni çıktığı için 675₺'ye denk geldi.

Kulaklıkta ses kalitesi, cihazın bağlı olduğu medya çalar donanımına ve yazılıma göre de baya değişiyor. Mesela Sony telefonlar ile verilen hpm70 ile mh750 gibi tok ses veren kulaklıktaki sesi henüz yakalayamadım. Şu an piyasadakilerin büyük çoğunluğu bir garip. Çatlıyor, cırlıyor, buna iphone kulaklıkları da dahil. Bir de oyunda kullandığım steelseries arctis3 var. Oyun için müthiş, ama oyunda verdiği sesi, müzik dinlerken, film seyrederken asla vermiyor. Sanırım oyun kodekleriyle alakalı bir durum

2021 yılında TaoTronics diye bir markadan almıştım yorumları görüp. Hiç beni zor durumda bırakmadı. Bu aralar fazla evden çıkmadığım için, çıktığımda da birileriyle buluştuğum için kullanmıyorum. Bilgisayarda ise Plantronics Gamecom 780 kullanıyorum 10 küsür senedir. O da hiç mutsuz etmedi.

Daha önce iriver h10 mp3 playerimde sennheiser ie4 kullanmıştım kablolu olarak.ondaki sesi bir daha yakalayamadım.
Sonrasında kablosuzlar yaygınlaşınca sırasıyla anker r100,p2 mini ve şimdide p20i kullanıyorum.
Tam bir fiyat/performans kulaklığı.
Trendyolda indirimde 900 TL 3 e de bölüyorlar vade farksız.düşünenler değerlendirebilir.

P20i

Geri