Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Baba sen telefon nssıl kullanmıyon tuşlu mu kullanıyon harbidenBuradayım üstad, Antepteyim.
Onu bile kullanmıyorum son 1 aydır. Kapalı bir köşede duruyor.Baba sen telefon nssıl kullanmıyon tuşlu mu kullanıyon harbiden
Onu bile kullanmıyorum son 1 aydır. Kapalı bir köşede duruyor.
ALLAH ın dediği olur reis, Antep te 2. tane 7.8 geçirdikten sonra, 4.6 bize hamak keyfi gibi geliyor.Başına bir şey gelse Allah korusun
Türkiye'de sağlam ev mi var hele Beylikdüzü Avcılar zemini sıkıntıGeçmiş olsun. Şu deprem kadar sakat bir şey yok. Oturduğunuz evde temelden ne olduğunu bilmiyorsanız, insan kafayı yiyebilir.
Türkiye'de sağlam ev mi var hele Beylikdüzü Avcılar zemini sıkıntı
Baba sen telefon nssıl kullanmıyon tuşlu mu kullanıyon harbiden
Ben biliyorum detaylı. Cimer'e kireç depolayın diye yazdım. Nasılsa gelemeyecekler bile. Hala cevap gelmedi.Geçmiş olsun. Şu deprem kadar sakat bir şey yok. Oturduğunuz evde temelden ne olduğunu bilmiyorsanız, insan kafayı yiyebilir.
Abla güzelmiş ya
Geçmiş olsun orada olan olmayan tüm dostlaraİyi misiniz dostlarım var mı Antalya'da olan kardeşlerimiz