Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sport Plus Kanallari hemen Patliyor o yuzden eklemiyorum artikHocam S sp... plus ekleyebilir misin acaba. Teşekkürler.
Paylaştığın spor kanallarını aldığın siteler Türkiye'de engellenince link patladı gibi gözüküyor ama vpn ile girilebiliyor. Yayını çektiğin site domainindeki sayıyı yükseltip, düşük sayıdaki domainini kapatınca link gerçekten patlıyor. En azından paylaştığın spor kanalları öyle. Ama buna nasıl bir çözüm üretilebilir, bilmiyorum.Sport Plus Kanallari hemen Patliyor o yuzden eklemiyorum artik
Ben yirt dışında kalıyorum zatenPaylaştığın spor kanallarını aldığın siteler Türkiye'de engellenince link patladı gibi gözüküyor ama vpn ile girilebiliyor. Yayını çektiğin site domainindeki sayıyı yükseltip, düşük sayıdaki domainini kapatınca link gerçekten patlıyor. En azından paylaştığın spor kanalları öyle. Ama buna nasıl bir çözüm üretilebilir, bilmiyorum.
Hiç biri açmadiÖnce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?
Listeyi nerdeyse her gün güncelliyorum.
Çalışmayan kanalları yazarsanız en hızlı şekilde düzeltirim.
Istediğiniz kanallar varsa onları da yazın severek eklerim.
Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.
Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim
Bazı arkadaşlar için eğer kısa URL çöker ise veya çalışmaz ise uzun URL yi alıp kullanabilirsiniz yada kopyalayıp başka bir kısaltma kullanabilirsiniz
Liste içeriği:
- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
VPN ile denediniz mi ve hangi IPTV programını kullandınız?Hiç biri açmadi
Beinsports. Hiçbir kanal. Açılmadı.Önce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?
Istediğiniz filmleri ve dizileri de yazabilirsiniz onları da eklemeye çalışırım.
Herkesten küçük bir ricam olacak bozulan kanallar varsa buraya yazın böylece daha hızlı düzeltebilirim
Bazı arkadaşlar için eğer kısa URL çöker ise veya çalışmaz ise uzun URL yi alıp kullanabilirsiniz yada kopyalayıp başka bir kısaltma kullanabilirsiniz
Liste içeriği:
- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar
VPN ile tekrar deneyinizBeinsports. Hiçbir kanal. Açılmadı.
TRT spor bile açılmıyor usta emeğine sağlık yinedeÖnce bir sorum olacak benim bir m3u listem var elimde 2 tane de URL var biri uzun diğeri kısaltılmış hali bunları yazabiliyor muyuz yazamiyorsak nedenini söyleyebilir misiniz?
Liste içeriği:
- Ulusal kanallar
- Çizgi film
- canlı S. kanalları
- Özel kanallar
- Alman kanalları
- uzun süren kanallar
En güncel listede TRT spor kanalı Yok kiTRT spor bile açılmıyor usta emeğine sağlık yinede![]()
Epg siz de çok işe yarıyor , o kadar da olsun arkadaşlarEpg mevcut değil hatası veriyor nasıl çözebilirim?
TRT spor çıkartmıştım listeden nasıl hala varOndan açılmıyor muhtemelen
Edit: 11 adet mor 1 içerisinden 5 tanesi açılıyor ve TRT spor listede ama açılmıyor. Neden açılmıyor. Açılsın))
Ahh ahh en sevdiğim de o bölüm maalesef arada gidip gidip geliyorEline sağlık çok güzel liste bendeki tek sıkıntı belgeseller açmıyor.
Yeni URL Yi de paylaşırımTRT spor çıkartmıştım listeden nasıl hala varneyse ileriki günlerde yeni bir M3u listesi yayınlayacağım ve eskisini sileceğim bilginize