Yardım Chrome'deki kullanışlı eklentiler

goker61

Paylaşımcı
Puan 44
Çözümler 0
@goker61
Arkadaşlar chromede çok kullanışlı kolaylık sağlayan eklentiler var ben bir kaç link bıraktım sizde kullandığınız işe yarar olan eklentilerinizi link veye ad olarak eklerseniz güzel bir eklentilerimiz olur herkes kullanır.tabiiki bu eklentilerinizin ne işe yaradığınıda mutlaka belirtiniz, az çokda nasıl kullanıldığını yazabilirsiniz.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

BeyondTen: Show 100 Google Search kullanan varsa google görsel aramayı küçük resimler halinde veriyor silin onu üstteki ise daha güzel kasmadan 10 olarak açılıyor ama en alta inince devam ediyor 10 +10 olarak, tıklamanıza gerek kalmıyor diğerini mutlaka silin.
---------------------------------------------

herhangi bir sitede daha çok arama sonucu istiyorsanız arayacağınız siteyi açın eklentinin arama çubuğuna tıklayın yukarda arama yeri açılacak kelimeyi yazın ara deyin sadece o siteden arama sonuçları çıkacaktır.

Son düzenleme:
Brave'e gecmeden once chrome'da adguard kullanirdim reklam engellemek icin

Brave'e gecmeden once chrome'da adguard kullanirdim reklam engellemek icin
ben hala onu kullanıyorum..brave de güzel ama hesaplarım google de olduğundan onu kullanamıyorum..google giriş yoktu sanırım.

ben hala onu kullanıyorum..brave de güzel ama hesaplarım google de olduğundan onu kullanamıyorum..google giriş yoktu sanırım.
Brave'ı ilk mobilde keşfettim o günden beri telefonlarımda kullanırım özellikle youtube için gayet iyi oluyor. ardından pc sürümünü kurdum
1 yıldır brave kullanıyorum nasıl yaptığımı hatırlamamakla beraber chrome'daki tüm verilerim brave'a geldi, gelince de daha da chromu açmadım. bazı sitelerde yükleme hataları oluyor o zaman chrome kullanıyorum.

Brave kullanmama rağmen yine adguard aktif kurulu, diğer kullandıklarımı da ekleyeyim

YOUTUBE NONSTOP - Youtube'daki 2 - 3 videodan sonra izlemeye devam etmek istiyor musunuz? sorusunu atlamaya yarıyor. youtube ayarlarında bu seçenek vardı ama ya kaldırdılar ya da ben bulamadım ardından bu eklentiyi buldum

----------------------------------------

CRX EMULATOR - Yine Youtube üzerinden tek tuşla MP3 indirme eklentisidir. İndireceğiniz içeriğin kalitesini veya belirli bir kısmını seçip o şekilde kaydetmenize olanak sağlar.

BROWSER LOCK - Tarayıcı şifreleme programı. Eğer bilgisayarınızı özellikle iş yerinizde başkaları da kullanıyorsa tarayıcınızı şifrelemeye yarıyor. İlk açılışta şifre soruyor hatta ayar yaptığınızda belirli süre sonunda otomatik kilitliyordu diye hatırlıyorum ayrıca kısayol konfigürasyonu ekleyerek anında da şifrelemeyi aktif edebilirsiniz.

CLICK&CLEAN - Bu uygulama, tarama geçmişinizi tarayıcı kapanınca siler ve çevrimiçi takip edilmenizi engeller. Gerekli ayarları yaptıktan sonra tarayıcıyı kapattıktan sonra geçmişinizi otomatik silmeye yarıyor. Başka fonksiyonları da var ama pek kurcalamadım.

NAMAZ VAKİTLERİ - Adı üstünde şehrinizi seçtikten sonra tarayıcının kenarında sonraki ezana kaç dk kaldığını gösteren basit bir uygulama. Sesli uyarısı var kapatabiliyorsunuz. Üzerine tıklayınca diğer vakitlerin saatlerini de gösteriyor.

REMOTE DESKTOP - Chrome tabanlı bir uzaktan kontrol eklentisi. Oturum açılmış bir tarayıcıda eklentiyi kurduktan sonra uzaktan bağlantı yapabilmenize olanak sağlayan basit bir program. Teamviewer anydesk vs süreli ve kurması zor olduğu için daha basit bir şekilde olayı çözüyorsunuz. Ben telefondan bağlanarak baya bir iş yapıyorum :)

Google giris var zaten brave'de chrome altyapısı uzerine kurulu ama daha hafif bir tarayici

Mouse Tooltip Translator
fareyi yabancı bir kelime veya cümlenin üzerine getiriyorsun sana türkçe çevirisini yapıyor.

1
Google giris var zaten brave'de chrome altyapısı uzerine kurulu ama daha hafif bir tarayici
ben yok biliyom kendi girş yeri vardı ..nereden giriliyor google hesabı

Herhangi bir tarayicidan gmaile girerseniz butun google hesabiniza girmis olursunuz
girili zaten.bravede yok işte google, kendi girişi var synic midir nedir.neyse boşver gitsin centbrowser var bende senelerdir kullanıyorum dene istersen hem hızlı hemde müthiş özelleştirme var.kurulunca türkçe oluyor

Fazlasına gerek yok bence. Her zaman sade severim. En gerekli eklentiler.

uzantilar.jpg

girili zaten.bravede yok işte google, kendi girişi var synic midir nedir.neyse boşver gitsin centbrowser var bende senelerdir kullanıyorum dene istersen hem hızlı hemde müthiş özelleştirme var.kurulunca türkçe oluyor
Senin simdi dedigin senkronizasyon daha onceden google giris demistin. O da var brave'de. Centbrowser'da senkronizyon yok cunku sadece windows uygulamasi var bana yaramaz

BeyondTen: Show 100 Google Search
üstteki eklentiyi kullanan varsa google görsel aramayı küçük resimler halinde veriyor silin onu yeni verdiğim ise daha güzel kasmadan 10 olarak açılıyor ama en alta inince devam ediyor 10 +10 olarak, tıklamanıza gerek kalmıyor diğerini mutlaka silin.

Senin simdi dedigin senkronizasyon daha onceden google giris demistin. O da var brave'de. Centbrowser'da senkronizyon yok cunku sadece windows uygulamasi var bana yaramaz
centbrowser de google hesap eşitlemesi yapabilirsin mobilde de herhangibi google hesap senkronizeli tarayıcı ile olabilir....

Toolbox for Google Play Store™ için öğe logo resmi

Toolbox for Google Play Store™​

Tüm Play Store uygulama sayfalarına APKMirror, Android Police ve Appbrain düğmeleri eklenir. Tüm düğmeler isteğe bağlıdır ve ayarlardan değiştirilebilir.

Beta durumu düğmesi. TGPS, baktığınız bir uygulamanın beta programı sunup sunmadığını ve beta programına dahil olup olmadığınızı size bildirir. Daha önce olduğu gibi, bu işlev isteğe bağlıdır ve ayarlardan devre dışı bırakılabilir.

Ekran görüntüsü geliştirmeleri. TGPS, uygulama sayfalarındaki ekran görüntüsü galerisine yatay bir kaydırma çubuğu ekler.

Dil/bölge seçici. Bu, Play Store'a mevcut görüntüleme dilini ve ülke/bölgeyi değiştirmek için açılır menüler ekleyerek uluslararası fiyatları ve diğer bilgileri kontrol etmenizi sağlar.

unnamed.pngunnamed (1).png

• Beğen
Tepkiler: ENS

Geri