FC mobil ve Efootball saçmalığına alternatif

meyrock

Üye
Konular
4
Merhaba dostlar. Fc mobil ve efootball mobil oyunlarının ticarete dönüşmesi ile oluşan saçma bir hal alması üzerine yıllardır mobilden futbol oyunları oynamıyorum ( emulatorler aracılığı ile olanlar hariç)

Demek istediğim şu ki; ben eskisi gibi fifa veya pes oyunlarının gercek kadrolarla , lig kurup oynama veya kariyer modunda oynama gibi orijinal hallerini o kadar özlüyorum ki, ne o oyle yeni nesil bu fc ve efootball da yok kadro kur, transferler yap, sacma sapan görevlerle oyun oyna vs vs.

Yok mu eskisi gibi oyunu kur direkt örneğin al Galatasaray 'ı gercek kadrosu ile lig oyna veya Şampiyonlar liginde oynayabilecegim bir apk oyun?

Bilen varsa,yazarsa cok sevinirim :)

Merhaba dostlar. Fc mobil ve efootball mobil oyunlarının ticarete dönüşmesi ile oluşan saçma bir hal alması üzerine yıllardır mobilden futbol oyunları oynamıyorum ( emulatorler aracılığı ile olanlar hariç)

Demek istediğim şu ki; ben eskisi gibi fifa veya pes oyunlarının gercek kadrolarla , lig kurup oynama veya kariyer modunda oynama gibi orijinal hallerini o kadar özlüyorum ki, ne o oyle yeni nesil bu fc ve efootball da yok kadro kur, transferler yap, sacma sapan görevlerle oyun oyna vs vs.

Yok mu eskisi gibi oyunu kur direkt örneğin al Galatasaray 'ı gercek kadrosu ile lig oyna veya Şampiyonlar liginde oynayabilecegim bir apk oyun?

Bilen varsa,yazarsa cok sevinirim :)
E football varmı hocam sizde

Başlıktan dahi belli oynamadığım. Ve sorduğum sorudan da belli oynamadığım. Eskisi gibi gercek kulup ve kadrolara sahip olan bir oyun arıyorum. Fc26 ve efootball bu anlamda bana sacma geliyor
Valla yok öyle bir şey artık saçmaladı oyunlar

Valla yok öyle bir şey artık saçmaladı oyunlar
Ticarete dönüşmesinden kaynaklıdır. Sabahtandir arıyorum. Birkaç modlu oyun buldum. Beğenmedim.

Yine emulator üzeri oynayacağım gibi görünüyor.
Su an psp fc26 modlu bir sürüm indiriyorum deneyeceğim galiba aradığım şey olabilir...

Geri