'' TizenTube '' Reklamsız YouTube [ Güncellendi ] >>> v1.0.4

Yeni yapılan güncelleme ile Türkçe ve diğer dillerde altyazı seçeneği eklenmiş. Tizentube ayarlarından aktif etmeyi unutmayın.
Eline sağlık. @reisxd
@tekkan ya üstad utanıyorum böyle yazmaya yaşlandık mı ne oldu bilmiyorum Tizentube settings içinde ben türkçe ayarlar ya da PiP göremiyorum hayır güncelleme de yaptım TizenTube Cobalt v1.0.3 gifthub üzerinden 37,4 mb sürüm anlamadım gitti

@tekkan ya üstad utanıyorum böyle yazmaya yaşlandık mı ne oldu bilmiyorum Tizentube settings içinde ben türkçe ayarlar ya da PiP göremiyorum hayır güncelleme de yaptım TizenTube Cobalt v1.0.3 gifthub üzerinden 37,4 mb sürüm anlamadım gitti
Estağfurullah üstad. Altyazı için TizenTube ayarlarına girin, en altta subtitles yazar tıklayın, iki kutucuğuda işaretleyip çıkın. Pip işlemine oynattığınız video da ayarlar kısmından ulaşabilirsiniz.

Bi uygulama nasıl orijinal youtubeden daha orijinal olur ahada böyle enfes bir uygulama yapanın tanıtanın paylaşanın eline koluna sağlık
Bende tvbox a kurdum Ilk baslarda reklam yokdu ama sonradan reklamlar cımaya başladı. Ne yapılabilr.. Programı kaldırıp yenıden kurdum yınede aynı durum..

Estağfurullah üstad. Altyazı için TizenTube ayarlarına girin, en altta subtitles yazar tıklayın, iki kutucuğuda işaretleyip çıkın. Pip işlemine oynattığınız video da ayarlar kısmından ulaşabilirsiniz.
Gene ve gene her zaman ki gibi çözdük üstadım sağolasın
Ha bu arada yaşlılık hipotezim doğruymuş :ROFLMAO:

TizenTube'yi yükledim, çalıştı. Teşekkür ederim. Yalnız zararlı yazılım diyor.

bastacısın dayım benım takılırsan yaz.
Sevgili kardeşim, bendeki X96 mini cihazıma TizenTube'yi kurdum. Bir gün çalıştı. Sonra cihazınız desteklemiyor dedi ve artık çalışmıyor. Tekrar kurdum değişiklik yok.
Başka önerebileceğiniz bir program var mı?
Teşekkürler..

Uygulama müthiş ama uygulama kapalıyken cihazdan yayınlama tuşuna bastığımda tizentube cobalt ı göremiyorum. ayrı bir ayarı mı var acaba ? uygulamayı açtıktan sonra gözükmeye başlıyor. diğer youtube uygulaması veya televizyonu sürekli görebiliyorum

Sevgili kardeşim, bendeki X96 mini cihazıma TizenTube'yi kurdum. Bir gün çalıştı. Sonra cihazınız desteklemiyor dedi ve artık çalışmıyor. Tekrar kurdum değişiklik yok.
Başka önerebileceğiniz bir program var mı?
Teşekkürler..

bu linkten smart tube indirip kullanabilirsiniz , çalışma garantisi yok tabi ;)

Yabancı kanalları smarttube da türkçe dublaj izlerken tizen tubede izleyemiyorum ayar varda ben mi bilmiyorum bilen varmı acaba

TV boxa yükledim eskiden reklam çıkmıyordu ama şimdi bişey izlerken 10-15 dakikada bir reklam çıkıyor.. çözümü var mıdır

Geri