Bekleyenler telegram kanali

parstv

Paylaşımcı
Konular
41

dostlar bos bi gurup actim bu gurupdaki amacim sansar tv yi verecegim ama sizden ricam guruba girince biraz bekleyin sonra geri cikabilirsiniz apk yi aldiktan sonra tekrar girmenize gerekyok
NOT:apk telegram dan verilecek burdan vermiyoruz
Screenshot 20251121 154904Screenshot 20251121 154929Screenshot 20251121 154956Screenshot 20251121 155012

Son düzenleme:

dostlar bos bi gurup actim bu gurupdaki amacim sansar tv yi verecegim ama sizden ricam guruba girince biraz bekleyin sonra geri cikabilirsiniz apk yi aldiktan sonra tekrar girmenize gerek yokEkli dosyayı görüntüle 16327Ekli dosyayı görüntüle 16328Ekli dosyayı görüntüle 16331Ekli dosyayı görüntüle 16332
Bizim gibi TG olmayanlar nolucak uygulama indirmiştimnben bir ara sansarı güncelleme oradan gelexek mi

haber ederiz guncelleme icin daha beklememiz lazim ustamiz yurt disina gitti gelecegi zaman belli degil belki 1 yil sure bilir o zaman kadar belki tg kurarsin kendine

Nasıl yani 1 yıl mı sürecek bekleme???
yeni guncelleme ancak o zaman cikar şu an epey bi kullanan var zaten apk da sikinti yok sadece player tam ekranda ikem kumanda ile kanal degisimi eklencek ve uste ozel alan acailacak

aga kimse ile eglenmiyom adamlar arti 18 apkma bile telif atti hiyarlar milletin kuşu dahi uçsun istemiyorlar buyuk ihtimal bunada telif atacaklar her hangi bi icerik olmasina gerek yok 😡😡😡😡😡
ben nerdeyse 6 yildir kullandigim tek eklenti var oda kodi tüm uzantilar yirtdisi 10 binlerce kanal yerinide bulamiyorlar uzantisinida telif atamiyorlar.

dostlar bos bi gurup actim bu gurupdaki amacim sansar tv yi verecegim ama sizden ricam guruba girince biraz bekleyin sonra geri cikabilirsiniz apk yi aldiktan sonra tekrar girmenize gerekyok
NOT:apk telegram dan verilecek burdan vermiyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 16327Ekli dosyayı görüntüle 16328Ekli dosyayı görüntüle 16331Ekli dosyayı görüntüle 16332
hocam bende sansar apk ve telegram var buna gerek yok herhalde
Ayrıca efsane bir apk yapmışsın eline sağlık

dost tanıdık girecek anlaşılan yine bizler oyun dışı nerde kaldı paylaşım

sansar kanalında olanlar bırsey yapmayın bekleyenler grubuna gırmeyın zaten sızde var guncelleme ıcın sansardan haber gelır sızı ılgılendıren durum yok :)

Geri