Apple TV 4k için ücretsiz IPTV player önerisi

Koko Kome

Paylaşımcı
Konular
3
Bir trafik kazası geçirip evde yatan arkadaşıma İPTV seyretmesi önerisi yaptım. Evinde Apple TV 4K kutusuna Apple Store'dan hangi uygulamayı indirtsem paralı çıktı. 9Extream APK sını indirttim onda da sadece canlı yayınları izlemesine izin alabildi, filmler ve dizileri izlemesi için para istediler.
Bildiğiniz Apple Store'dan indirebileceği ücretsiz APK ismi var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Bir trafik kazası geçirip evde yatan arkadaşıma İPTV seyretmesi önerisi yaptım. Evinde Apple TV 4K kutusuna Apple Store'dan hangi uygulamayı indirtsem paralı çıktı. 9Extream APK sını indirttim onda da sadece canlı yayınları izlemesine izin alabildi, filmler ve dizileri izlemesi için para istediler.
Şimdiden teşekkürler.
bu uygulamaları denesin 2.Sırada olanı ben kullanıyorum

<------

<------

Paralı diyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-11-20-14-29-49-731_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-11-20-14-29-49-731_com.android.chrome.jpg
    376.5 KB · Görüntüleme: 14

<------

İlgi ve alakana teşekkür ederim @atakan1983 kardeşim

apple store de bedava full hizmet verebilecek apk yok. indirip kuruncaya kadar bedava gibi görünmekte ama kurdugun zaman karsina satin al cikar. yillardir iphone kullandigim icin biliyorum. arkadas bir tane android box alsin kurtulsun.

Arkadaşınıza acil şifalar diliyorum

Şimdiden teşekkürler.
Apple TV'im yok ama MBP üzerinde IPTV Stream Player kullanıyorum, arayüz'ü macOS/iOS kalitesinde değil ama işlevsellik olarak güzel ve ücretsiz - arkadaşınız bir derim.

Vu player var güzel ücretsiz bundan izliyebilir

Geri