Yardım Dreamstar Nova Canlı Tv Yardım

pabloyum

Paylaşımcı
Puan 22
Çözümler 0
@pabloyum
merhaba dreamstar 'ın free tv diye uygulaması vardı bunu canlı tv olarak güncellemişler ama apk dosyasını bulamıyorum cihazımda yüklü değil cihazım dreamstar nova 2 yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba dreamstar 'ın free tv diye uygulaması vardı bunu canlı tv olarak güncellemişler ama apk dosyasını bulamıyorum cihazımda yüklü değil cihazım dreamstar nova 2 yardımcı olursanız çok sevinirim
Açtığınız konunun hemen altında konusu var hocam.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

yok hocam o free tv yi canlı tv olarak değiştirmişler bende free tv apksı var uygulama geri atıyor ama youtubede canlı tv olarak geçiyor

Son düzenleme:
şifre nedir bu arada :(

appstoru dreamstar nova 2 ye yüklenmedi ama canlı tv çalıştı çok teşekkür ederim@tekkan ustam free tv konusuna bu uygulama çözüm olur bilginiz olsum :)

appstoru dreamstar nova 2 ye yüklenmedi ama canlı tv çalıştı çok teşekkür ederim@tekkan ustam free tv konusuna bu uygulama çözüm olur bilginiz olsum :)
App store çalışsa mucize olurdu zaten. :)

Appstore mevcut bir paket ile çakıştığından yüklenemedi diyor. Onsuz sadece canlıtv yi yüklesem olur mu

Appstore mevcut bir paket ile çakıştığından yüklenemedi diyor. Onsuz sadece canlıtv yi yüklesem olur mu
Aynen üstad sadece canlı tv, diğerini boşver. Hatta onu buradan kaldırayım.

canlı TV activide kodu

Arkadaşlar bu uygulamaya girdiğiniz mac adresleri nasıl başlıyor ilk 6 hanesini yazarsanız sevinirim. Bir şey deniyorum o yüzden gerekli.
Örn:
00:1A:79:FA:30:60

Son düzenleme:
hocam ben hem dreamstar cihazıma hamde next mybox xihazıma kurdum seri numarasını internetten buldum şuanda aktif çalışıyor uygulama başında v.s mac adresi gözükmüyor @tekkan ustam:)

Geri