Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet Google play olarak ilerleyeceğim şuan APK olarak geliştiriyorum hocam Türkçe programselamlar, başarılar dilerim. acaba uygulamayı hangi dilde yazıyorsunuz? google playde yayınlayacak mısınız?
hangi dil derken usta andrid sudutyomu kotilmi exce mi onu soruyorEvet Google play olarak ilerleyeceğim şuan APK olarak geliştiriyorum hocam Türkçe program
Şair burada ne demek istemiş olabilir? Doğrularını unuttum üstad sayendehangi dil derken usta andrid sudutyomu kotilmi exce mi onu soruyor![]()
Evet hocam tablet ve telefon için şuanlıkTablet içinde uygun olurmu
Tamam sagolEvet hocam tablet ve telefon için şuanlık
Öneriniz için teşekkürler hocam güzel detay@gencozkan kolay gelsin eline sağlık güzel görünüyor tavsiyem search barı' ı Footer' a alırsan (türkçesi diğer menü butonlarının yanına) daha iyi olur mobil de kullanım rahatlığı sağlar![]()
Rica ederim, herşey önce fikir, merak ile başlar araştırma ile devam eder sonrasında problemler ile karşılaşma süreci sonra yine araştırma ve çözme süreçleri sonra ar-ge süreci sonra tekrar başa döner en son bitti dersiniz ürün hazırdır sonra tekrar ar-ge veya sadece geliştirme yani iş devam eder. Kolaylıklar dilerim...Öneriniz için teşekkürler hocam güzel detay
Nasıl deneyeceğimMerhaba arkadaşlar yeni uygulama geliştiriyorum. İptv Oynatıcı.
Bu uygulama herhangi bir akış içeriği sağlamaz. Kendi IPTV portalınızı veya çalma listenizi sağlamalısınız.
Arayüzü Canlı TV
Ekli dosyayı görüntüle 16123
Film
Ekli dosyayı görüntüle 16124