TurK99
Paylaşımcı
- Konular
- 122
Ben nasıl izleyecemŞimdi o bölümde 5 deneme yaptım 1 si sonuç verdi. Şunu da unutmayalım, mac to m3u işlemi her zaman sonuç vermez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben nasıl izleyecemŞimdi o bölümde 5 deneme yaptım 1 si sonuç verdi. Şunu da unutmayalım, mac to m3u işlemi her zaman sonuç vermez.
Bunun dışında yöntemler deneyeceksin reis. Benim de bilgim kısıtlı bu konularda biliyorsun.Ben nasıl izleyecem
Mac adresi giriyorum jeton alınmadı http hatası 301 yazıyorBunun dışında yöntemler deneyeceksin reis. Benim de bilgim kısıtlı bu konularda biliyorsun.
301/501 jeton/beton hiç anlamam reis. Bilen birileri anlatır umarım.301 hatası veriyor
Mac adresi giriyorum jeton alınmadı http hatası 301 yazıyor
Aynı hatayı alan varmı sende sorun varmı böyle301/501 jeton/beton hiç anlamam reis. Bilen birileri anlatır umarım.
Deneyenlere sormak lazım reis. Benim gözlüğüm yanımda olmadığı için verdiği hatayı tam olarak göremiyorum.Aynı hatayı alan varmı sende sorun varmı böyle
Ekle buraya reis bakalım çaresine. Ya da özelden yolla.Verdiğim siteyi oluşturup sonra bana paylaşabilirmi
Sadece site adresi varEkle buraya reis bakalım çaresine. Ya da özelden yolla.
Reis ben sana yardımcı olabileceğimi sanmıyorum. Olabileceğime dair inancım da yok.Sadece site adresi var
Reis ben sana yardımcı olabileceğimi sanmıyorum. Olabilecegime dair inancım da yok.
Bein içeren her şeyin yasak olduğunu biliyorsunuz değil mi??Siteyi m3u8 dönüştürme şansınız varmı
Harika paylaşım üstad emeklerine sağlık.Selamlar.
İptv ile ilgili tüm araç/gereçleri bu kaynakta bulabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 15959
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 15953Ekli dosyayı görüntüle 15954Ekli dosyayı görüntüle 15955Ekli dosyayı görüntüle 15956Ekli dosyayı görüntüle 15957Ekli dosyayı görüntüle 15958
Siteyi m3u8 dönüştürme şansınız varmı
Emeğine sağlık teşekkürler. Kardeşim. Bunun ( Kategoriye gore, Seri Filmleri Serileyerek ve Tekli olarak ), m3u olarak Dışarı aktarmalı olanı da var mı?Selamlar.
İptv ile ilgili tüm araç/gereçleri bu kaynakta bulabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 15959
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 15953Ekli dosyayı görüntüle 15954Ekli dosyayı görüntüle 15955Ekli dosyayı görüntüle 15956öEkli dosyayı görüntüle 15958
Onu bilmiyorum hocam, bakmanız gerek.Emeğine sağlık teşekkürler. Kardeşim. Bunun ( Kategoriye gore, Seri Filmleri Serileyerek ve Tekli olarak ), m3u olarak Dışarı aktarmalı olanı da var mı?