Kredi Kartı Limit işlemlerine kısıtlama

tıngırmıngır

Paylaşımcı
Konular
26
Limit değişikliği ve nakit avans işlemlerinde NFC doğrulaması zorunlu oldu. BDDK

Dolandırıcılık faaliyetlerinin önüne geçmek için saat 22.00 ile 06.00 arasında yapılacak çeşitli işlemler için çipli kimlik kartı ve NFC teknolojisi ile doğrulama işlemi zorunlu oluyor. Bu saatlerde limit değişikliği ve nakit avans işlemlerinde doğrulama talep edilecek. Doğrulama için çipli kimlik kartını telefona tutmanız istenecek. Telefonunda NFC özelliği olmayanlar veya çipli kimlik kartı olmayanlar işlem yapabilmek için saat 06.00’yı beklemek zorunda olacak.
- Kaynak: donanimhaber.com

NFC olmayan vatandas sımdı magdur yenı telefon alması gerekecek. al sana bir külfet daha..

ek olarak kredı kartınızı her zaman geldıgı gıbı ınternet telefon maıl order gbı herseye kapatın sadece fızıksel kalsın ınternet ve dıger saydıgım ısler ıcın kartınıza lımıtı 0 olan sanal kart tanımlayın onu rahatca kullanın nacızhane bır onerım olur.

NFC olmayan vatandas sımdı magdur yenı telefon alması gerekecek. al sana bir külfet daha..

ek olarak kredı kartınızı her zaman geldıgı gıbı ınternet telefon maıl order gbı herseye kapatın sadece fızıksel kalsın ınternet ve dıger saydıgım ısler ıcın kartınıza lımıtı 0 olan sanal kart tanımlayın onu rahatca kullanın nacızhane bır onerım olur.
Benim şöyle bir şeyim var Albaraka da ana hesabım var Vakıfbank da ise bir şey alacağmda vakıfbanka aktarırım parayı o kartı sanal kart gibi kullanıyorum

Benim şöyle bir şeyim var Albaraka da ana hesabım var Vakıfbank da ise bir şey alacağmda vakıfbanka aktarırım parayı o kartı sanal kart gibi kullanıyorum
oda ıyı hocam ben enparadayım. 6 yıldır memnunum. mısal alacagım sey 500 atıyorum karta 500 alıyorum sonra lımıt yıne 0 oluyor boş kart sonucta kendımızce guvenlık napalım.

oda ıyı hocam ben enparadayım. 6 yıldır memnunum. mısal alacagım sey 500 atıyorum karta 500 alıyorum sonra lımıt yıne 0 oluyor boş kart sonucta kendımızce guvenlık napalım.
Aynen hocam saçma sapan şeyler çıkarıyorlar 😒

Geri