Yardım 10 binlik tel

BtnGnz

Üye
Konular
24
Kuzenim 10b para biriktirmiş, çift hatlı mümkün olduğunca yüksek tech android bir cihaz ister, kendisi GM ERA 50 12/256 düşünüyor, bana da sordu, ben de bekle sorayım dedim “Bilenler” olarak sizlere danışmak istedim?
Bu Cihaz yorumları nasıl acaba?
Ya da benzer başka ne önerirsiniz?
Zaman ve emek harcayacak dostlara, peşin teşekkürler! :)

Bilmiyorum sizin için çok pahalı olur mu ama Infinix GT 20 Pro telefonu bi incelemenizi öneririm şuan 17b civarında yada Infinix Note 30 VIP 15b civarında

Selam yorumları iyi olan iyi markalardan 2 örnek verebilirim .

• Samsung Galaxy A53: Güçlü işlemcisi, AMOLED ekranı ve uzun pil ömrüyle dikkat çeken bir model.
  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro: Yüksek yenileme hızına sahip AMOLED ekranı ve büyük bataryasıyla öne çıkan bir model.

GENÇ şımarıklığı mı?
Çift hat almıştık, Hafıza da en az 12/256 olacakmış, çok oyunu varmış, bi de illa Google tabanlı olacakmış, 120hz ekrana falan gaz kesiyor ne demekse )))?
A53 ve Note 11 “kızımızın” geçer notunu alamamış!
(Ben IOS kullanıyorum 11, yenileyemedim) Android tel bilgim sıfır!
Hadi 1-2 de ben koltuk çıksam? Topa girdik bir kez! :cool:

GENÇ şımarıklığı mı?
Çift hat almıştık, Hafıza da en az 12/256 olacakmış, çok oyunu varmış, bi de illa Google tabanlı olacakmış, 120hz ekrana falan gaz kesiyor ne demekse )))?
Bu fiyata 12/256 çok zor hocam gm markasını baya biliyorum gerçekten stabil ve iyi bir cihaz değil 10k üstüne ekleme yaparak xiaomi redmi serisine bakabilirsiniz fiyat performans cihazları var ben kendim Kıbrıs'ta askerlik yaparken redmi note 12 almıştım şu an aktif kullanıyorum güzel cihaz 8/256 model bende ki 120 hz ekran var aktif olarak mobile legends oynuyorum kasmadan sorunsuz oynuyorum redmi note 12 serisi veya note 13 serisine bakabilirsiniz

Bu arada kız çocuğu için kamera da önemli :D Samsung a34 5g cihazı da güzel bir cihaz az biraz ekleme yaparak alabileceğiniz güzel bir cihazdır kendisi bizzat kendim kız kardeşime almıştım aktif kullanım sağlıyor

GENÇ şımarıklığı mı?
Ben olsam yurt içi telefonla uğraşmam, bu adamlardan bir kaç kere telefon aldım, imei işini hallediyorlar. Ufak bir pazarlık da yaparlar, telefonda imei sorunu olursa hallederler (olmuyor ama). Sadece konuşup bütün aklınızdakileri sormanızı tavsiye ederim.

Bu fiyata, yurt içi -yakın- özelliklerde bile telefon zor.

Bilmiyorum sizin için çok pahalı olur mu ama Infinix GT 20 Pro telefonu bi incelemenizi öneririm şuan 17b civarında yada Infinix Note 30 VIP 15b civarında
Kim ithal ediyor bunu, güvenilir bir Türkiye temsilcisi, mağazası vb var mı? HB, Trendyol, Cimri, Akakçe’de falan ‘ben’ göremedim? Sadece sahibinden.com ve yazılım atıp, açık kutuda gönderim sağlıyoruz diyorlar, “Garanti Biziz” falan diyorlar?

Ben olsam yurt içi telefonla uğraşmam, bu adamlardan bir kaç kere telefon aldım, imei işini hallediyorlar. Ufak bir pazarlık da yaparlar, telefonda imei sorunu olursa hallederler (olmuyor ama). Sadece konuşup bütün aklınızdakileri sormanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim, iletişime geçeceğim.

Kim ithal ediyor bunu, güvenilir bir Türkiye temsilcisi, mağazası vb var mı? HB, Trendyol, Cimri, Akakçe’de falan ‘ben’ göremedim? Sadece sahibinden.com ve yazılım atıp, açık kutuda gönderim sağlıyoruz diyorlar, “Garanti Biziz” falan diyorlar?
Şuan Infinix Note 30 VIP Akakçede görünüyor PTT AVM ama bilmiyorum ne kadar güvenilir ben hiç almadım kullanmadım

Aklımdan geçeni yazmışsınız hocam.Vergiler sağolsun bizi bu yollara sürüklüyor malesef...
ne zaman pasoport kayıt ücretleri uçtu,o zamandır bu yollarla çözüyorum sorunumu...

Konu kapandı, mutlu son!
Ay başında bunu aldık, 10-15 gün bekledik, denendi telefonu kendi ödedi, (güncel fiyat: 11,450.00₺) bunu da sonunda kendisi bulmuş, bana da askılı falan ‘baba (!)’ bir “kızsal” kılıf aldırdı! :)
İlgilenen herkese saygı ve minnetle teşekkür ederiz!
İyi olun, sağlıkla!

Son düzenleme:
Konu kapandı, mutlu son!
Ay başında bunu aldık, 10-15 gün bekledik, denendi telefonu kendi ödedi, bunu da sonunda kendisi bulmuş, bana da askılı falan ‘baba (!)’ bir “kızsal” kılıf aldırdı! :)
İlgilenen herkese saygı ve minnetle teşekkür ederiz!
İyi olun, sağlıkla!
Hayırlı olsun güle güle kullansın hocam redmi note 12 veya note 13 serisine bakabilirsiniz demiştim o zaman direkt alsaydınız muhtemelen ucuza gelirdi çünkü son zamanlarda dolar yükselerek yeni bir rekor kırdı :)

Hayırlı olsun güle güle kullansın hocam redmi note 12 veya note 13 serisine bakabilirsiniz demiştim o zaman direkt alsaydınız muhtemelen ucuza gelirdi çünkü son zamanlarda dolar yükselerek yeni bir rekor kırdı :)
Oyun konusunda çok iyi ama yazılımından nefret ediyolar ben vivo kullanıyorum funtouch OS çok memnunum

Oyun konusunda çok iyi ama yazılımından nefret ediyolar ben vivo kullanıyorum funtouch OS çok memnunum
Hanımefendinin istediği zaten oyun ve fotoğraf idi, RAM, ROM ve Cameralarla mutlu! ;-)

Geri