Eskiden Dreambox vardı hatırlayan dostlarım

remixtik

Paylaşımcı
Konular
69
Hatırlar mısınız saygıdeğer dostlar eskiden vardı o zaman L*G TV vardı
Tabi Ondan önce TV kartları vardı
Cine5 ler ah ah
Dreambox kumandası çok büyüktü hantaldı falan ama çok iş gördü ccam ci dostlar buyrun yoruma

Ekli dosyalar

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    6.2 KB · Görüntüleme: 22
  • images.jpeg
    images.jpeg
    23.3 KB · Görüntüleme: 23
Dm 800 lere img düzenleyenlerden birisiydim. Eski forumları biraz karıştırırsanız bana mutlaka denk gelirsiniz. ;)

hocam senın bu eskılerden alıp veremedıgın nedir :D ne zaman denk gelsem sana eskilerdesin ah hocam eskiler güzel fakat bence yenıler dha guzel eskıden hersey zor ulasmak sıkıntı ıken bılgıye ulasmak bıle cok zor ıken sımdı nımet gercekten :)

Bende Kyoto vardı. Emu peşinden koşardık

hocam senın bu eskılerden alıp veremedıgın nedir :D ne zaman denk gelsem sana eskilerdesin ah hocam eskiler güzel fakat bence yenıler dha guzel eskıden hersey zor ulasmak sıkıntı ıken bılgıye ulasmak bıle cok zor ıken sımdı nımet gercekten :)
Üstad kabul et imkanlar çok ama tad yok eskileri özlüyorum evet valla ya o günler o zamanlar çok farklıydı be vallahi bak ya 37 ekranla mutluyduk hatırlasana

Dm 800 lere img düzenleyenlerden birisiydim. Eski forumları biraz karıştırırsanız bana mutlaka denk gelirsiniz. ;)

Next 5000 ci Lara program atarken çok bozdum geri yükleme ile duzeltirdim sonra starsat ci çıktı oto programı yukler rahatlık olmuştu sonra cam lar çıktı onlara da yükleme yaptık

Üstad kabul et imkanlar çok ama tad yok eskileri özlüyorum evet valla ya o günler o zamanlar çok farklıydı be vallahi bak ya 37 ekranla mutluyduk hatırlasana
şu an tüm ülkle kanalarına çaba sarfetmeden ulaşmak mümkün ama bir şeyin peşinden koşup bulmanın verdiği tat yok astra19 hotbird sirüs hispesat tohor uydularını ararlamak ayrı bir zevkti

Açılışı skystar2 yapmıştım.ile pc ye takılan,kurcalarken kartın bobini yanmıştı 😊sonrasında dreambox la devam şimdilerde tvbox.

DM 500 s var bende hala mutfakta takoz gibi çalışıyor

şu an tüm ülkle kanalarına çaba sarfetmeden ulaşmak mümkün ama bir şeyin peşinden koşup bulmanın verdiği tat yok astra19 hotbird sirüs hispesat tohor uydularını ararlamak ayrı bir zevkti

Bende 2 çanak vardı. Birde lnb çoklayıcı. Amaç tv seyretmek falan değildi. O şifre kırma hırsı fena bir şey di o zamanlar

Geri