Akbank 200 TL chip para kazanma

xertanx

Üye
Konular
7
Paralar yatmaya başladı
Merhaba.
adresine gir

Davet edildim seçeneğine bas
Kod yerine : FL3LN yaz
Otomatik fatura ödeme talimati ver
Onayla anında 200 TL chip para hesabında.
Kendi kodunu oluştur, 4000 TL chip paraya kadar ekstra kazanç elde et.
30 kasıma kadar ge
çerlidir.

1000155316

1000155127

bu kadar uraşmaya gerek yok. akbank aradı beni her fatura talimatı için 250 Tl çip para teklif etti. akbank müşteri isen uğraşmana gerek yok. sık sık arıyorlar zaten.

Aklı olan kapısının önünden dahi geçmesin

Usta iptal ettir vallahi çoluk çocuğun parasına çökerler bunlar
o kadar uzun süredir müşterisiyim ki başka bankadan hesabım ve kartım yok. aradıklarında en eski müşterilermizdensiniz premium kategorindesiniz diyorlar ama tek faydası kredi kartı aidatı ödemiyorum. başka da bir faydası yok ama başka bankalar ile de işim yok. ondan takıldım kaldım bunda

o kadar uzun süredir müşterisiyim ki başka bankadan hesabım ve kartım yok. aradıklarında en eski müşterilermizdensiniz premium kategorindesiniz diyorlar ama tek faydası kredi kartı aidatı ödemiyorum. başka da bir faydası yok ama başka bankalar ile de işim yok. ondan takıldım kaldım bunda
Usta valla milletin başına geleni görsen akbank mağdurları hatta ben senin için söyledim
Çocuğun çocuğun rızkına soyguncular çöker nemelazım o yüzden düşün derim usta

Ben 3 5 çay parası falan yaparsınız diye kampanya gördüm paylaştım reis Akbank bir ara güveni sarstı biliyorum bilgiler çalındı Kredi çekmediği halde adama Kredi gözüktü

Ben 3 5 çay parası falan yaparsınız diye kampanya gördüm paylaştım reis Akbank bir ara güveni sarstı biliyorum bilgiler çalındı Kredi çekmediği halde adama Kredi gözüktü
İşte onu bas bas bağırıyorum usta kaç kişiye vallahi

Devam ediyor yarın da devam edecek

Geri