Hangi Kulaklığı Önerirsiniz?

ne diyeyim bilemedim. böyle durumlarden genel olarak kullanılan söz "elektronik işi şans işi" şaka bir yana sana denk gelmiş kötüsü sanırım. benim birkaç arkadaşım daha aynı markadan ürünler aldılar. bir şikayeti olan çıkmadı şimdiye kadar.
Öyle haklısınız yani Xiaomi yi Türkiye pazarına girdiği günden beri biliyorum sonralarda işte bi Redmi kulaklık aldım 5-6 ay oldu olmadı sağ kulaklık arıza yaptı servise götürdüm onlarda ilgilenmedi öyle bir şanssızlığım olmuştu

Öyle haklısınız yani Xiaomi yi Türkiye pazarına girdiği günden beri biliyorum sonralarda işte bi Redmi kulaklık aldım 5-6 ay oldu olmadı sağ kulaklık arıza yaptı servise götürdüm onlarda ilgilenmedi öyle bir şanssızlığım olmuştu
Alayı bozuluyor, beceremiyorlar. Daha 6 ay olmadı, pro 2 case den şarj kabul etmiyor, temizlik, reset hepsini yaptım. Servise yolum düşünce bırakıcam. JBL flex tune var, kendi kendine monoya geçiyor, bu da garantili daha. Gerçi JBL garanti konusunda çok iyi, tereddütsüz değişim yapıyor çözemezse, ama fyatının ürünü de değilmiş

Alayı bozuluyor, beceremiyorlar. Daha 6 ay olmadı, pro 2 case den şarj kabul etmiyor, temizlik, reset hepsini yaptım. Servise yolum düşünce bırakıcam. JBL flex tune var, kendi kendine monoya geçiyor, bu da garantili daha. Gerçi JBL garanti konusunda çok iyi, tereddütsüz değişim yapıyor çözemezse, ama fyatının ürünü de değilmiş
Aynen öyle maalesef çok sıkıntılı bir durum. Artık iyice araştırıp alıcam

Ben bu konuda Enes Özen'in incelemelerine bayılıyorum. Her şeyin içini dışını inceliyor. Yeni çıkan Baseus Bass BP1 Pro kulaklığını aldım. Türkiye fiyatı 2500₺ ama yurtdışında bir ülkeden alırsanız (Çin, Endonezya, Malezya) 650-700₺ civarında bir fiyatı var. Aldığım günden beri kullanıyorum kaliteli bir cihaz gürültü engelleme falan var. Farklı kulaklar için 3-4 tane daha silikonları var. Aynı anda 2 cihaza bağlanabiliyor. Müzik, Sinema modu falan var.

Ben bu konuda Enes Özen'in incelemelerine bayılıyorum. Her şeyin içini dışını inceliyor. Yeni çıkan Baseus Bass BP1 Pro kulaklığını aldım. Türkiye fiyatı 2500₺ ama yurtdışında bir ülkeden alırsanız (Çin, Endonezya, Malezya) 650-700₺ civarında bir fiyatı var. Aldığım günden beri kullanıyorum kaliteli bir cihaz gürültü engelleme falan var. Farklı kulaklar için 3-4 tane daha silikonları var. Aynı anda 2 cihaza bağlanabiliyor. Müzik, Sinema modu falan var.
Aynen o adamın incelemeleri çok detaylı ve iyi oluyor bende çok beğeniyorum bu kulaklıklar için onu izledim fakat kullanan varsa yorumlarını da almak isterim diye konuyu açtım

Az önce resimdeki ürünü sipariş ettim, daha önce kullanmadım. Anker q10 var evde, kafa üstü, powerbank, kablo vs sini kullandım. Bu da evde bulunsun
Aklıma gelmişken, daha önce amazondan aldığım, Almanya gönderili iki kulak içi kulaklığı iade ettim, ses kötüydü, gerekçe yazmadım bile, sorun çıkmadı
Ekli dosyayı görüntüle 15455
Benim doğum hediyemdi. Çok güzel ürün.

Benim doğum hediyemdi. Çok güzel ürün.
Evet, bugün geldi, az önce yürüyüşte denedim. Bu fiyat aralığı için gerçekten iyi. Tabi diğer ürünlerin hepsini bilmek mümkün değil ama pişman etmeyecek ses kalitesi var. Müziğe de olur, konuşma da net. Ben tlf dan dizi vs izlemek için almıştım, fazlasıyla yeterli

benim tavsiyem her ne olursa olsun sony den şaşma cunku temel mantıgı her zaman sony den ılham alarak uretılıyor cunku bılen bılır walkman bır zamanlar devrım nıtelıgındeydı ve kulaklıklar hep sony kı bınlerce ımatasyon asla onların verdıgı akışı sağlayamadı 2. seçenek JBL derim karar senin tabiki

Evet, bugün geldi, az önce yürüyüşte denedim. Bu fiyat aralığı için gerçekten iyi. Tabi diğer ürünlerin hepsini bilmek mümkün değil ama pişman etmeyecek ses kalitesi var. Müziğe de olur, konuşma da net. Ben tlf dan dizi vs izlemek için almıştım, fazlasıyla yeterli
Güle güle kullanın hocam hayırlı olsun

Bende şuan kupon ile almayı düşünüyorum. Arcbuds Lite veya Realme modelini alıcam

benim tavsiyem her ne olursa olsun sony den şaşma cunku temel mantıgı her zaman sony den ılham alarak uretılıyor cunku bılen bılır walkman bır zamanlar devrım nıtelıgındeydı ve kulaklıklar hep sony kı bınlerce ımatasyon asla onların verdıgı akışı sağlayamadı 2. seçenek JBL derim karar senin tabiki
Teşekkürler hocam Sony ye baktım birkaç kez ama fazla inceleme vs. göremedim. Sony kalitesini çok iyi biliyorum evde şuan ps1, ps2, ps3 ve psp ürünlerinden var ve hâlâ sapasağlam çalışıyorlar.

Herkes kullandığını tavsiye ediyor bence en iyisi bu. üstteki komşunu yandaki komşunu en iyi şekilde dinlersin bundan iyisi Şam’da kayısı 😜 Stokta 5 tane kalmış acele et

IMG 5267

Sony gerçekten çok iyidir, sony walkman ile 1982 de tanıştık, o dönem dahi, harika kulaklıkları vardı. Herhalde en çok modelini kullandığım kulaklık markasıdır. eBay ve Aliexpresste orijinal diye satılan çakmaları, imajına zarar verdi, şu an Tekno marketler, hele online pazaryerleri çakma sony ürünlerinden geçilmiyor. Hele CR serisi pillerin alayı çakma. Çinden kiloyla gelen, kantarda tartılarak gümrüklenen üç kuruşluk piller

Herkes kullandığını tavsiye ediyor bence en iyisi bu. üstteki komşunu yandaki komşunu en iyi şekilde dinlersin bundan iyisi Şam’da kayısı 😜 Stokta 5 tane kalmış acele et

Ekli dosyayı görüntüle 15538
Malesef öyle, bundan kötüsü ise Bebek dinleme cihazları, açıkken 5 katlı bir binada orta kattaysanız, tüm binayı dinlersiniz. Ne kadar net? Üst katta gazete sayfası çevrildiğini anlayacak kadar net. Bizim yan komşu, bebeği uyurken acil çıkması gerektiği için alıcısını bıraktı, binadaki tüm konuşmalar çok net geliyordu. Cihaz, resmen bizim psikoljimizi bozdu o dönem🙄. Yani aile hayatı, mahremiyet vs, SIFIR

Uygulaması var. İndirip konnutları atarsan TV izlerken kumanda gibi iş yapıyor. Bir de uygulamada uyku için müzikler var. Ben cihazların sesini duymamak için kullanıyorum. 10 dk sonra otomatik kapanıyor. Uygulamadan istediğin gibi ses atamaları yapabiliyorsun. O fiyata çok iyi. Ben müzik yaparken kullacağım dersen olmaz. Diğer türlü fazla fazla yeterli.

Woyax Alman kaliteli ürünler var Değerlendirme için inceleyebilirsiniz
Woyax değil zaten aslı. Deji. Tasarım, üretim, mühendislik komple Çin. Woyax parayı basıp adını koydu satış rakamlarını görünce. Woyax-Deji oldu ama bu sefer üretime karıştılar. Mahvettiler.

Geri