Öneri 🔥Huhu.to oha.to kool.to VAVOO çalışan VPN. Riseup VPN🔥

Huhu ve iha.to da calisan vpn sadece bumu dostum

Bu siteler akilli seni taniyor bir daha vpn istemiyor
Dediğin doğru usta . Daha önceki yazında proton VPN ile oha.to ya giriş yapıyorum sıkıntı yok demiştin . Yarım saat önce normal girdim açılmadı proton ile denedim açıldı . Şimdi vpn siz giriş yapıyorum açılıyor . Tabi donmalar oluyor arada ama oda internet hızı ile alakalıdır kesin . Teşekkür ederim

Dediğin doğru usta . Daha önceki yazında proton VPN ile oha.to ya giriş yapıyorum sıkıntı yok demiştin . Yarım saat önce normal girdim açılmadı proton ile denedim açıldı . Şimdi vpn siz giriş yapıyorum açılıyor . Tabi donmalar oluyor arada ama oda internet hızı ile alakalıdır kesin . Teşekkür ederim
proton bende girmiyor giriyorsa iyi. Ben protonla giriyor demedim. ben 25 mb kablonet kullanıyorum 5 senedir 0 donma izliyorum.

proton bende girmiyor giriyorsa iyi. ben 25 mb kablonet kullanıyorum 5 senedir 0 donma izliyorum.
Doğrudur hocam . Yalnız ben android telden giriyorum, sizinki android box tı sanırım belki onunla alakalıdır . İnternet hızım 75 mb arada donuyor ama can sıkıcı değil 🙋‍♂️

Benim bildiğim bunlar artık çalışmıyor daha doğrusu Vavoo watched ve benzeri uygulamalarda eski uygulamalarında çalışıyordu ama onlar güncellenince yeni versiyonlarında bunlar artık işe yaramıyor yoksa bunlara çok talep var Sinetech sahibi arkadaş çoktan tekrar tanıtırdı bizlere yani Sinetech kanalında yayınlardı.

Benim bildiğim bunlar artık çalışmıyor daha doğrusu Vavoo watched ve benzeri uygulamalarda eski uygulamalarında çalışıyordu ama onlar güncellenince yeni versiyonlarında bunlar artık işe yaramıyor yoksa bunlara çok talep var Sinetech sahibi arkadaş çoktan tekrar tanıtırdı bizlere yani Sinetech kanalında yayınlardı.
Calisiyor sinetech reis yeniden tanitti zaten illa watched ve benzeri uygulama ile kullanilmasina gerek yok. Siz yanlis biliyorsunuz.

Bende superonline fiber var fakat vpn olmadan kesinlikle girmiyor. Ne web sitelerine giriyor nede bunlara bağlı vavoo vs programları açmıyor malesef.

Geri