ÇÖZÜLDÜ: bağlantı hatası 2

İp v6 kullanıyor olabilirsiniz sorun bundan kaynaklı olabilir mobil cihazınız ip v4 kullanıyor fakat ev internetinizde ip v6 kullanılıyor gibi gözüküyor
hocam bu ne demek? ne yapmam lazım ? yani bu iyi birşey mi kötü birşey mi?

evet biliyorum ama ingilizce benim modem zte marka

@tayfun modem isim ve modelinizi google da aratarak ipv6 seçeneği nerede bakabilir ve açık mı değil mi kontrol edebilirsiniz ip v6 protokolünü kullananlarda genelde böyle sorunlar meydana gelebiliyor o yüzden kontrol etmenizi istedim

modem arayüzüne girip network ayarlarından ipv6 seçeneğini kontrol edin aktif ise deaktif edip öyle deneyin hocam
Page Information
This page provides the function of LAN (IPv4) parameter(s) configuration.

Allocated Address (DHCP)

yazıyor

altında da bağlı cihazlar var sanırım ipv4 olarak açık. ipv6 diye bir ayar seçeneği de çıkmıyor.

Page Information
This page provides the function of LAN (IPv4) parameter(s) configuration.

Allocated Address (DHCP)

yazıyor

altında da bağlı cihazlar var sanırım ipv4 olarak açık. ipv6 diye bir ayar seçeneği de çıkmıyor.
modem tam marka model öğrenme şansım var mı hocam google üstünde bi arama yapıyım

modem tam marka model öğrenme şansım var mı hocam google üstünde bi arama yapıyım
hocam çok teşekkür ediyorum gecenin bu vakti uğraşıyorsun.tüm iyi niyetinle sen zahmet etme hiç. gerekirse turknet ile bir görüşeyim bu konuyu yanlış anlamazsan.
sadece sinetech forum da bu sorunu yaşamasam ayar değiştirmeye sıcak bakardım aslında, ama ne bankacılıkta ne de sosyal medyada bir sorun yaşamıyorum.

sorun şu kardeşim ne zaman oturum açmaya çalışsam şifremi ve kullanıcı adımı kabul etmiyor. aslında ediyor hatalı kullanıcı adı veya şifre demiyor.

''

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.​

Lütfen 16 veya daha az karakter içeren bir değer girin.'' diye bir ekran çıkıyor

bende her seferinde şifremi unuttum diyerek giriş yapıyorum. .çok saçma evet ama durum bu!
bendede ayni hatayi veriyor

bendede ayni hatayi veriyor
sorunu çözemedik hala admin arkadaşlar uğraşıyorlar, umarım yakında çözülür.
sende turknet mi kullanıyorsun?
eğer öyleyse ben şöyle bir çözüm buldum pc den bağlanırken wifi yi kapatıp telefondan hotspot açıp bağlandıktan sonra wifi ye geçiyorum oturum kapanmadığı sürece problem çıkmıyor.

IPV6 kullanıp kullanmadığınızı adresinden kontrol edebilirsiniz.

Bir şekilde IPV6 bağlantıları engelliyor sistem, hem servis sağlayıcı hem forum yazılımını yapanlarla görüşüyoruz. Bana mail üzerinden ip adresinizi ve kullanıcı bilgilerinizi atabilir misiniz? [email protected]

Dediğim gibi ipv6 kaynaklı bi sorunmuş galiba bilgileriniz sisteme eklenerek bypass edilecek sorununuz çözülecek hocam :)

hocam ayni sorunu bende yasiyorum ve maalesef cihazlarimda ipv6 kapatma ozelligi yok. admin mail adresine yazdim ama gunlerdir hicbir cevap alamadim. forumda da giris yapmayinca konulara bakmanin hic bir faydasi olmuyor. lutfen banada yardimci olur musunuz? Dipnot: sorunun ipv6 kaynakli olduğuna kesinlikle eminim, çünkü Nvidia shield pro cihazimda ipv6 kapatma özelliği var ve onun sayesinde yazabiliyorum ama tv'den foruma katılmak ızdırap gibi.

Geri