Konu Önerisi: “Yönetim ve Forum Hakkında Eleştirileriniz, İstekleriniz, Önerileriniz” Bence böyle bir genel geri bildirim konusu açılsa çok iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Star

Paylaşımcı
Konular
45
Konu Önerisi: “Yönetim ve Forum Hakkında Eleştirileriniz, İstekleriniz, Önerileriniz”
Bence böyle bir genel geri bildirim konusu açılsa çok iyi olur.
Herkes yönetimle veya forum düzeniyle ilgili düşüncelerini, eksikleri, tavsiyeleri oradan paylaşabilir.
Bu sayede hem yönetime toplu şekilde geri bildirim gitmiş olur hem de üyeler olarak ortak fikirlerimizi görebiliriz. 🙌

Konu Önerisi: “Yönetim ve Forum Hakkında Eleştirileriniz, İstekleriniz, Önerileriniz”
Bence böyle bir genel geri bildirim konusu açılsa çok iyi olur.
Herkes yönetimle veya forum düzeniyle ilgili düşüncelerini, eksikleri, tavsiyeleri oradan paylaşabilir.
Bu sayede hem yönetime toplu şekilde geri bildirim gitmiş olur hem de üyeler olarak ortak fikirlerimizi görebiliriz. 🙌
Zaten bu kategori bunun için var işte, şu an da benzer bir şeyle alakalı konu açmışsın.

Forum yönetimi ya da forumla alakalı fikirleri olanları iletişimde yanıtlıyoruz, her şeyi ortalık yerde konuşmanın da bir manası yok. Burası şikayet kutusuna döner, dediğim gibi bazı konular mahrem sayılır.

Fikri olan üyeler, bize bir çok yerden ulaşabiliyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri