Öneri IPTVSevenler M3u

Bu listeye artik guncelleme gelmeyecktir ve sadece dosya olarak paylasilmistir 05.05.2025 Saat 21:07

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Bu anket kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan kısa URL Yi kontrol ettim ve URL patlamış dün saat 17:30 da bu akşama kadar düzelmez ise yeni bir URL paylaşırım (yarın en geç Pazar)

benim Sizlere bir sorum Olacak Youtube Url lerini nasil m3u8 e cevirebilirim bilen varmi mi ? Video nun sesini Kaybetmeden

benim Sizlere bir sorum Olacak Youtube Url lerini nasil m3u8 e cevirebilirim bilen varmi mi ? Video nun sesini Kaybetmeden

Bunun için bir konu açıp anlatmıştım. Umarım yardımcı olur.

Bunun için bir konu açıp anlatmıştım. Umarım yardımcı olur.

tesekkur ederim yardimin icin :)

Player ile alakalı olabilir başka bir Player deneyiniz
Cevap için teşekkür ederim.

Bahsetmiş olduğum sorun masaüstü uygulaması için değil, bahsettiğim gibi VLC ile açılıyor. Fakat forumda da konusu açılmış olan, tarayıcı üzerinden sitesi ile izlemek isteğimde kanal listesi yüklendiği halde kanallar açılmıyor. Ayarlar kısmından hem VideoJs Player ile hem de HTML5 Video Player seçeneklerini ayrı ayrı denedim fakat kanallar açılmadı.

Cevap için teşekkür ederim.

Bahsetmiş olduğum sorun masaüstü uygulaması için değil, bahsettiğim gibi VLC ile açılıyor. Fakat forumda da konusu açılmış olan, tarayıcı üzerinden sitesi ile izlemek isteğimde kanal listesi yüklendiği halde kanallar açılmıyor. Ayarlar kısmından hem VideoJs Player ile hem de HTML5 Video Player seçeneklerini ayrı ayrı denedim fakat kanallar açılmadı.
Player ile Alakali birsey sanirim bazi Kanallar Aciliyor bazilari acilmiyor maalesef

Birde oluşturduğumuz URL sanırım sadece 1 günlük çalışıyor 24h sonra gidiyor onu da çözebilsek 10 numara olur aslında

Birde oluşturduğumuz URL sanırım sadece 1 günlük çalışıyor 24h sonra gidiyor onu da çözebilsek 10 numara olur aslında
Kısa linkten bahsediyosanız tinyurl sitesinde üyelik açarak link kisaltip deneyin

Kısa linkten bahsediyosanız tinyurl sitesinde üyelik açarak link kisaltip deneyin
Hyr kısaltma dan bahsetmiyorum YouTube canlı yayın URL leri IPTV programlarında çalışmıyor m3u8 hale getirince anca çalışıyor onlar da her 6h bir değişiyor o yüzden bir sistem kurmak lazım URL değiştirdiğinde otomatik değişsin yolları var ama benim o yolları kullanacak sabrım/vaktim yok ☠️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri